BESPLATAN ULAZ NA "REVANŠ": Crvena zvezda bi da u subotu završi uvodni deo ABA lige jednom malom osvetom

Novosti online

22. 04. 2022. u 18:00

KOŠARKAŠI Crvene zvezde nakon pobede u Čačku poslednji meč u ligaškom delu ABA sezone igraju u subotu od 13 časova protiv ekipe Igokee, što će im biti poslednji nastup u regionalnom takmičenju pred skoro jenomesečnu pauzu do plej-ofa.

БЕСПЛАТАН УЛАЗ НА РЕВАНШ: Црвена звезда би да у суботу заврши уводни део АБА лиге једном малом осветом

Aba liga / Dragana Stjepanovic

Rival crveno-belima jedna od retkih ekipa koje su ove sezone uspele da "uzmu meru" izabranicima Dejana Radonjića - u Laktašima je bilo 75:68.

- Poslednja utakmica u ligaškom delu pred dužu pauzu je protiv ekipe Igokee koja nas je pobedila ove sezone i potvrdila svoj kvalitet novim plasmanom u plej-of. Meč nema takmičarski značaj, ali idemo na pobedu, kratko je za klupski sajt izjavio trener crveno belih.

Ognjen Kuzmić, centar Zvezde, saglasio se sa strategom, Radonjićem: 

- Uradili smo dobar posao plasmanom na prvom mesto na tabeli pred doigravanje, posebno znajući koliko je bilo teško sa mnogo utakmica ali i problemima koje smo imali. Ipak, iako ovaj meč ne znači u takmičarskom smislu ni Igokei ni nama, želimo da odigramo dobru utakmicu pred nešto dužu pauzu protiv tima koji nas je pobedio ove sezone, koji igra dobro i nastavlja sezonu u doigravanju, rekao je Kuzmić.

Ulazak na ovu utakmicu je slobodan, a susretu će prisustvovati i košarkašice Zvezde koje su u četvrtak stigle do 33. titule prvaka države.

BONUS VIDEO: Delije i niška deca zajedno pevaju Bože pravde

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri