"MORAMO DA SE BORIMO KAO LAVOVI!" Jokić: Došli smo da ukrademo jednu pobedu, ne smemo da odustajemo

Novosti online

17. 04. 2022. u 14:57

NIKOLA Jokić nije mogao sam da odvede Denver do pobede na startu plej-ofa NBA liga protiv Golden Stejta (123:107). Svestan je Srbin da ništa nije gotovo uprkos početnom porazu.

МОРАМО ДА СЕ БОРИМО КАО ЛАВОВИ! Јокић: Дошли смо да украдемо једну победу, не смемо да одустајемо

FOTO: AP

Odao je priznanje aktuelni MVP rivalu za igru u odbrani. "Ratnici" su momka iz Sombora sveli na "samo" 25 poena, 10 skokova i šest asistencija.

- Zaista su me dobro čuvali. Imaju Drejmonda Grina koji je dva ili tri puta bio najbolji defanzivac lige. Tu su i Kevon Luni i Nemanja Bjelica. Imaju sav alat koji im je potreban. Nisam ubacio par lakih poena, ali mislim da su odigrali veoma dobru odbranu. Na meni je da budem bolji, moram makar da ubacujem polaganja i dolazim do lakih koševa - rekao je Jokić.

Nikola Jokić/FOTO: AP

Treba reći i da najboljem igraču Nagetsa nedostaju Majkl Porter i Džamal Marej, pa sve mora da vuče sam. Ipak, na ovom meču Jokić nije bio na prepoznatljivom nivou - iz igre je šutirao 12/25, a zanimljivo je da je samo dva puta išao na liniju penala.

- Prijatelju, ako ti budem odgovorio biću kažnjen. Da budem iskren, ne mogu nikoga da krivim. Nisam o tome razmišljao, niti sam pričao sa sudijama. Sve je to deo igre.

Priznao je Srbin da je tim iz Kolorada došao u San Francisko kako bi napravio bar jedan brejk.

- Moramo bolje. Nadajmo se da nas čeka duga serija. Došli smo da ukrademo jednu pobedu ako možemo. Nije pritisak na nama. Autsajderi smo, ali moramo da se borimo kao lavovi. Ne smemo da odustajemo. Nismo ni ovoga puta odustali, samo to tako kažem - zaključio je Jokić.

Drugi meč Golden Stejt - Denver igra se u noći između ponedeljka i utorka od četiri sata.

BONUS VIDEO: PARTIZAN je proslavio 30 godina od najvećeg uspeha u istoriji - osvajanja Evrolige

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)