OPŠTI HAOS NA TRIBINAMA: Navijači prekinuli meč Fenerbahče - Galatasaraj (VIDEO)

Novosti online

18. 02. 2022. u 19:04 >> 19:33

SVIMA koji prate sport poznato je kakvo rivalstvo vlada između navijača Fenerbahčea i Galatasaraja. Atmosfera kad igraju ovi timovi je uvek na ivici incidenta.

ОПШТИ ХАОС НА ТРИБИНАМА: Навијачи прекинули меч Фенербахче - Галатасарај (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Youtube/Tivibu Spor

Tako je bilo i sada na meču polufinala Kupa Turske koji se igra u Bursi. Na tribinama su bile pristalice oba kluba, a od starta je atmosfera bila naelektrisana.

Na kraju je i došlo do incidenta. Kako navode mediji sa lica mesta problem je nastao zbog uvredljivog skandiranja. Sve je učinjeno da se to prekine, tokom prvog poluvremena upućena su čak tri upozorenja. Ipak, to nije urodilo plodom, pa se nastavilo i u nastavku susreta.

Uslovi su postali nemogući u finišu treće četvrtine, tačnije na 1:26 do kraja. Sudije su tada naložile da se isprazne tribine, pa tek onda da se nastavi utakmica.

Takođe, navodi se i to da su i igrači oba tima odmah napustili teren, povređenih nije bilo, kada su u pitanju članovi klubova.

Da je sve slutilo na incidente u dvorani govorila je situacija ispred iste. Naime, navijači su se sukobili pre početka meča.

Inače, Fenerbahče je slavio sa 64:49 i u finalu će igrati protiv pobednika meča Efes - Darušafaka.

BONUS VIDEO: Plate NBA košarkaša: da li je Jokić stvarno MVP?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024