NAKLON NAJBOLJIMA: Oproštaj reprezentacije od Jelene i Sonje!

Novosti online

12. 02. 2022. u 21:21

NA svečanoj ceremoniji ženska košarkaška reprezentacija Srbije oprostila se od nosilaca igre u prethodnim godinama - Sonje Vasić i Jelene Bruks.

НАКЛОН НАЈБОЉИМА: Опроштај репрезентације од Јелене и Соње!

FOTO: KSS

Pred duel Srbije i Australije u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo KSS je ukazao čast velikanima naše reprezentacije.

Malo je reći da je reč o uspešnim i trofejnim  igračicama. Sonji Vasić i Jeleni Bruks uručeni su komemorativni dresovi.

Sonja Vasić i Jelena Bruks, dve igračice koje su u protekloj deceniji predvodile Srbiju do najvećih uspeha, oprostile su se od igranja za reprezentaciju, a ispraćene su kratkim filmom i počasnim priznanjima u dvorani "Ranko Žeravica".

Sonja Vasić je emotivno prokomentarisala ceremoniju i odlazak u "penziju".

– Si­gur­no se i nas dve dru­ga­či­je ose­ća­mo. Je­le­na ipak i da­lje igra, za me­ne je ovo de­fi­ni­tiv­no tač­ka. Mo­žda je i pri­li­ka da se oprosti­mo pred pu­bli­kom ko­ju ni­smo ima­le u To­ki­ju, ali me­ni je uvek bi­lo naj­bit­ni­je sa ki­m si na te­re­nu ka­da si se opra­štao. I to je bi­lo me­ni sve bi­lo na me­stu. Sa tom eki­pom, sa ko­jom smo se nekako i in­den­ti­fi­ko­va­li, tim ko­ji da­nas pred­sta­vlja žen­sku repre­zen­ta­ci­ju Sr­bi­je, ta­ko da je ovo bi­la sa­mo ne­ka tač­ka, da se pri­ča tu za­o­kru­ži, ali, mi­slim da smo mi naj­lep­ši opro­štaj ima­le ovog le­ta.

Je­le­na Bruks se zahvalila na ukazanoj prilici

– Stvar­no je di­van ose­ćaj bi­ti u Sr­bi­ji, sa svim ovim de­voj­ka­ma sa ko­ji­ma smo pro­vo­di­le sve div­ne tre­nut­ke. Že­lim svi­ma da se zahvalim što su nam da­li ovu div­nu po­dr­šku, ka­kvu su nam da­va­li svih ovih go­di­na. Di­van je ose­ćaj bi­ti ov­de…

BONUS VIDEO Marina Maljković ostaje selektor: Rodoljublje jače i od sportskog motiva

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili