ŽELJKO OBRADOVIĆ PRED ZADAR: To nije isti tim kao na početku sezone, očekujem da odigramo dobar meč

Novosti online

02. 01. 2022. u 12:11

PARTIZAN će prvu utakmicu u novoj 2022. godini odigrati protiv Zadra u "Štark areni", a očekivanja od tog duela izneo je trener crno-belih Željko Obradović.

ЖЕЉКО ОБРАДОВИЋ ПРЕД ЗАДАР: То није исти тим као на почетку сезоне, очекујем да одиграмо добар меч

FOTO: KK Igokea/Nikola Vuruna/ABA liga

Klub iz Humske je dobio neplanirano malo više odmora i prostora za trening, pošto je utakmica protiv Mege koja je trebala da se igra prošlog ponedeljka morala da bude odložena, pa je Partizan poslednji meč odigrao 22. decembra u Rusiji protiv Lokomotive u Evrokupu.

- Zadar je ekipa koja je drugačija u odnosu na onu prvu utakmicu kada smo počeli sezonu - rekao je Obradović.

Trofejni stručnjak je potom prisetio prve zvanične utakmice u sezoni koju su crno-beli odigrali protiv ovog rivala u Hrvatskoj.

- Imaju novog trenera, par novih igrača, igraju na apsolutno drugom nivou u odnosu na meč kada smo se sastali sa njima. Kao i uvek, pripremamo se za prvu utakmicu u godini. Bila je odložena utakmica sa Megom, tako da smo iskoristili to vreme da radimo, iako smo imali dosta igrača koji nisu bili sposobni da prisustvuju treninzima. Srećom, sada je sve u redu tako da očekujem da probamo da odigramo dobru utakmicu.

Željko Obradović i Aleksa Avramović/FOTO: KK Partizan/Drgana Stjepanović/ABA liga

Zadar u poslednje vreme igra u dobroj formi. Tim Vladimira Anzulovića je na poslednje četiri utakmice u ABA ligi zabeležio tri pobede i ima učinak 4-9. O ovom susretu govorio je i centar Partizana Balša Koprivica.

- Imali smo nedelju dana viška zvog otkazane prethodne utakmice tako da smo imali malo vremena za oporavak i pripremu za Zadar. Igrali smo protiv njih prvu utakmicu u sezoni, bili smo tada neuigrani kao ekipa i mislim da ćemo sada biti mnogo bolje pripremljeni za sutrašnji okršaj - poručio je Koprivica.

Crno-beli u ovaj meč ulaze sa učinkom 11-2, a on se igra u ponedeljak od 18 sati.

BONUS VIDEO: Navijači Partizan na utakmici sa Metropolitanom

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!