LEJKERSI NASTAVILI SA LOŠIM IGRAMA: Harden vodio Bruklin do trijumfa, Juta srušila Dalas (VIDEO)

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

26. 12. 2021. u 08:04

LOS Anđeles Lejkersi nastavili su da nižu poraze. Novi je doživljen protiv Bruklina - 122:115. Ovo je za "jezerdžije" peti neuspeh u nizu.

ЛЕЈКЕРСИ НАСТАВИЛИ СА ЛОШИМ ИГРАМА: Харден водио Бруклин до тријумфа, Јута срушила Далас (ВИДЕО)

FOTO: AP/Tanjug

Za razliku od ekipe iz "grada anđela", Netsi su stigli do četvrtog trijumfa u poslednjih pet mečeva, s tim da su na ovom bili lišeni pomoći Kevina Durenta.

Sjajnu prvu i treću četvrtinu odigrali su izabranici Stiva Neša i to im je omogućilo da savladaju Lejkerse koji su pokušali da preokrenu rezultat u četvrtom kvartalu koji su dobili sa 20:33.

Jedan od najboljih poteza na utakmici izveo je centar Bruklina Nikolas Klekston koji je zakucao u lice Lebronu Džejmsu nakon odličnog dodavanja Džejmsa Hardena.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je upravo Harden koji je stigao do tripl-dabla - 36 poena, 10 skokova i 10 asistencija, njega je pratio Peti Mils koji je postigao 34 poena. Kod Lejkersa Lebron Džejms je meč okončao sa 39 poena, dok je Malik Monk dodao 20.

Bruklin sada ima učinak 22-9 i zauzima prve mesto na Istoku, dok su "jezerdžije" sa učinkom 16-18 na sedmom mestu Zapada.

U drugom meču koji se igrao u noći između subote i nedelje Juta je savladala Dalas sa 120:116.

Džezi su na ovaj način stigli do trećeg vezanog trijumfa nakon dva uzastopna poraza, a Maveriksi si koji su ponovo bili bez pomoći najboljeg igrača Luke Dončića upisali su četvrti poraz u poslednjih pet susreta.

Sjajan meč za Jutu odigrao je Donovan Mičel. On se zaustavio na 33 poena, Bojan Bogdanović je postigao 25. Kod Dalasa Džejlen Branson i Kristaps Porzingis su brojali do 27.

Srpski košarša Boban Marjanović nije ulazio u igru.

Ekipa iz Solt Lejk sitija je treća na Zapadu sa učinkom 23-9, a tim iz Teksasa ima 15 pobeda i 17 poraza i osmi je takođe na Zapadu.

BONUS VIDEO: Novak Đoković došao na utakmicu košarkaša Zvezde

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju