"MI SMO NIKOLINE SESTRE!" Jokić i braća raspametili NBA, Amerika ovo ne pamti (FOTO)

Novosti online

04. 12. 2021. u 12:59

NIKOLA Jokić i njegova braća izazvala su euforiju širom Sjedinjenih Američkih Država.

МИ СМО НИКОЛИНЕ СЕСТРЕ! Јокић и браћа распаметили НБА, Америка ово не памти (ФОТО)

Twitter / z_isabelle24 - jenni7430

Podsetimo, naš as i Markif Moris iz Majami Hita su početkom novembra izazvali haos, a bura oko njihovog incidenta se dugo nije smirila. U završnici meča između Denvera i gostiju s Floride Moris je, ničim izazvan, tokom početka kontranapada Nagetsa snažno "uleteo" u telo našeg asa

Usledio je, sekund kasnije, nesportski potez srpskog igrača, koji je sa leđa odgurnuo Amerikanca poznatog od ranije po prgavosti na terenu. Isključena su obojica, ali se na tome nije sve završilo.

Em su pojedini asovi Majamija zvali Jokića na tuču, em se oglasio rođeni brat Markifa Morisa, Markus, i sam NBA košarkaš, član Los Anđeles Klipersa...

... em su reagovala Nikolina braća, Nemanja i Strahinja, i to na društvenim mrežama, a  onda su ove sedmice oni iznova bili u žiži javnosti.

Došli su na Floridu, na "revanš meč" Majami - Denver, koji se igrao u utorak, a na tom meču pojavile su se i dve devojke sa majicama na kojima je pisalo "Jokićeve sestre".

Ta fotografija je brzo počela da kruži internetom, pa su reagovale i brojne druge navijačice, a i neke Latinoamerikanke koje žive u SAD, a koje se bave sportskim novinarstvom.

- Znam za dve osobe koje su veoma sposobne da urade nešto ovako, poručila je mlada novinarka Izabela svojoj drugarici Dženi, uz priloženu fotografiju navijačica, a ništa manje atraktivna njena prijateljica se složila, očigledno i sama zainteresovana da se svrsta u Nikolinu rodbinu.

Jokić i Nagetsi će nastaviti da igraju na tuđim terenima jer se nalaze na "sedmodelnoj" turneji, a naredni meč igraju već u subotu od 19 časova po srednjeevrsopkom vremenu u Njujorku, protiv Niksa. Denver ima učinak 10-11, a njihov sledeći rival 11-11.

 Srpskog centra i ekipu za koju nastupa u nastavku turneje čekaju još gostovanja Čikagu, Nju Orleansu, te dva meča u nizu sa San Antonio Sparsima, a potom sledi kratkotrajan povratak u Denver, gde će odigrati utakmice sa Vašingtonom i Minesotom pre nove mini-turneje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave