TAJNA LEDEJOVE SVESKE: Šta to čita košarkaš Partizana pred svaki meč?

Novosti online

22. 11. 2021. u 10:51

DOLASKOM Željka Obradovića u Partizan promenilo se mnogo toga. Popularni Žoc je spojio različite tipove igrača, među kojima se posebno izdvojio Zek Ledej.

ТАЈНА ЛЕДЕЈОВЕ СВЕСКЕ: Шта то чита кошаркаш Партизана пред сваки меч?

FOTO: Instagram/Printskrin/Pod_obrucem

Ono što je zanimljivo kod Ledeja jeste da on ima specifičan ritual pred svaku utakmicu. Naime, on sa puno pažnje čita ‘misterioznu’ beležnicu pred svaki meč.

U razgovoru za MaxBet Ledej je otkrio šta zapisuje u toj beležnici.

– Zapisujem stvari koje naučim. O drugim timovima, o trenerovim rečima. Ovo mi je peta sezona kako igram i bio sam u nekim zaista zanimljivim timovima, sve što sam naučio sam pokušao da zapišem, da imam takve stvari sačuvane. Uglavnom su to košarkaški detalji i neki saveti od trenera, šta da popravimo, na šta da pazimo – rekao je Ledej i potom dodao:

– Vodim beležnice dugo, tačnije kada sam bio na koledžu sam krenuo sa tom praksom. Postalo mi je jasno da kao košarkaš imam priliku da putujem i da posećujem mesta gde ne idu baš svi i to mi je dalo motivaciju i inspiraciju da krenem da zapisujem sve što mi je zanimljivo. Jednog dana, kada budem imao 50 godina, možda ću želeti da vidim kako sam razmišljao kada sam imao 27 i da se prisetim šta mi se sve dešavalo. Ne želim da zaboravim dragocena iskustva. Imam puno ispisanih beležnica koje sam ispunio, nekada ih prelistam ako procenim da mogu nešto korisno da izvučem iz njih.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024