PANTER SVESTAN ŠTA GA ČEKA U DERBIJU: Biće ludo, svi to čekaju!

Novosti online

07. 11. 2021. u 08:51

KEVIN Panter se nametnuo kao lider Partizana. To je pokazao i na utakmici protiv Huventuda kada je pogotkom sa poludistance doneo pobedu crno-belima. Njega i saigrače sledeće nedelje očekuje duel sa Crvenom zvezdom.

ПАНТЕР СВЕСТАН ШТА ГА ЧЕКА У ДЕРБИЈУ: Биће лудо, сви то чекају!

FOTO: KK Partizan/Dragana Stjepanović/ABA liga

Svestan je sjajni bek šta ga čeka u duelu sa velikim rivalom, s obzirom na to da je u karijeri nosio dres kluba sa Malog Kalemegdana.

- Bićemo spremni. Svi to čekaju. Neću pričati mnogo o tome ove nedelje, znam da će svi o tome da me pitaju. Biće ludo, čoveče, biće ludo... - rekao je Panter, a preneo "Telegraf".

Partizan utakmicu protiv Zvezde dočekuje u dobrom raspoloženju posle pobede nad FMP-om i maksimalnog učinka u ABA ligi - 7:0. Zanimljivo Panter u duelu sa "panterima" nije postigao nijedan poen.

- Igrači rivala uradili posao da ja ne postignem poene. Mnogo puta kad mi ne ide, neću popraviti situaciju ako uporno pokušavam da poentiram. Tada je važnije razigravati saigrače. U utakmicama kada je protivnik ekstremno agresivan, ne možete baš da insistirate na šutu jer ćete gubiti loptu, uzimati nerezonske šuteve. Tako da sam samo pokušavao da brzo dodajem loptu jer sam odmah imao dvojicu na sebi. To je bila naša prednost pa sam se brzo oslobađao lopte i pravio višak na drugom delu terena.

Na drugoj strani dobru utakmicu za FMP odigrao je Brajs Džons - 14 poena i sedam asistencija koji se druži sa Kevinom i pre meča je istakao "da samo ne želi da ga Panter dobije".

- Ma, ne zanima me to. Mi smo pobedili. Ima da mu pričam o tome kako ih je moj tim dobio. Znam Brajsa još od srednje škole, dugo se poznajemo. U Los Anđelesu smo stalno, znamo iste ljude, bliski smo.

Panter iz perioda dok je nastupao za Crvenu zvezdu/Foto: D. Stjepanović

Odlični šuter je zabrinuo navijače u jednom momentu kada se požalio na povredu. Ipak, svi su odahnuli kada su ga ponovo videli na parketu.

- Dobro je. Dobio sam udarac u rame, igrali su agresivnije i tu sam se malo ugruvao, ali ništa strašno - zaključio je Panter.

BONUS VIDEO: Ovacije Roj Džons Junioru u dvorani Aleksandar Nikolić

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)