ATAMAN NEZDOVOLJAN REŠENJIMA MICIĆA: Neprihvatljivo je da šutira trojku sa devet metara

Novosti online

16. 10. 2021. u 09:44

EFES nikako da počne da pobeđuje u Evroligi. Ekipa iz Istanbula sinoć je doživela četvrti poraz u elitnom takmičenju od Olimpije Milano (75:71). Trener Ergin Ataman bio je zadovoljan igrom u odbrani, ali uputio je i kritike na račun najboljih igrača.

АТАМАН НЕЗДОВОЉАН РЕШЕЊИМА МИЦИЋА: Неприхватљиво је да шутира тројку са девет метара

Foto: Evroliga

Sreća za šampiona Evrope je ta što je rani početak sezone, ali "pivari" moraju što pre da počnu da pobeđuju kako ne bi bilo kasno.

- Počeli smo utakmicu sa drugačijom strategijom i pokušali smo da potisnemo sistem koji Armani ima. Igraju sa tri visoka igrača velike reputacije, a usput su pobedili na poslednje tri utakmice pre naše. Mislim da smo odigrali dobru utakmicu u odbrani, ali u napadu, posebno naša tri organizatora igre nisu bili uspešni u šutevima spolja. Pogodili smo samo dve trojke iz 14 pokušaja Larkina, Micića i Bobue. U svlačionici sam im rekao da su naši napadi iz poslednje četvrtine neprihvatljivi. Pokušaj Micića da pogodi trojku sa osam-devet metara je neobjašnjiv i neprihvatljiv. Takođe, Singlton je bio na parketu 27 minuta, a nije upisao nijedan skok što je za mene takođe razlog za kritiku - rekao je Ataman.

Priliku za prvu pobedu u Evroligi tim iz Istanbula imaće narednog četvrtka kada u "Sinan Erdem Dom" dolazi Uniks koji je protiv Fenerbahčea ubacio svega 41 poen.

BONUS VIDEO: Oproštaj Novice Veličkovića pred punom Arenom

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024