PARTIZAN GOSTUJE CIBONI: Okršaj neporaženih u ABA ligi

S. O.

14. 10. 2021. u 19:56

MADA trenutno nisu na nivou nekadašnjih generacija šampiona Evrope, dueli Partizana i Cibone, jedine dve neporažene ekipe u ABA ligi, uvek izazivaju posebnu pažnju.

ПАРТИЗАН ГОСТУЈЕ ЦИБОНИ: Окршај непоражених у АБА лиги

FOTO: ABA liga/KK Split/Ivica Cavka

A, kada se tome doda da crno-bele sada predvodi najbolji trener Starog kontinenta Željko Obradović, a Zagrepčane perspektivni Srbin Vladimir Jovanović, dobija se novi razlog da se ne propusti današnji (19.00) okršaj u "Draženovom domu".

- I tokom pripremnog turnira u Opatiji, na utakmici protiv Cibone, videlo se da njihova veoma mlada ekipa ima kvalitet i da igra agresivnu košarku. Krasi ih izuzetno dobra hemija u timu i u svakom trenutku znaju šta hoće. Naravno, to je zasluga i njihovog trenera i svih tih mladih igrača koji igraju sa velikom željom, a na nama je da se pripremimo i odigramo najbolju moguću utakmicu - istakao je Obradović za sajt crno-belih.

Mladi bek Uroš Trifunović, koji pokazuje raskošni talenat i ne libi se da preuzme odgovornost i u najtežim trenucima, veruje i pobedu svog tima.

- Cibona je čak i malo mlađa ekipa i od nas. Očekuje nas veoma zahtevna utakmica kako u napadu, tako i u odbrani. U predsezoni smo izgubili od njih. Ipak, od tada smo mnogo porasli kao ekipa, iako se još uigravamo. Cibona je ekipa koja može da savlada bilo koga u ABA ligi, ali mi u Zagreb idemo da pobedimo - poručuje mladi as crno-belih.

Jovanović: Jako i hrabro

- PARTIZAN je veliki protivnik, svesni smo njegovog kvaliteta i snage, znamo da su ekipa koja je složena za najviše ciljeve. Radili smo maksimalno koliko znamo i možemo.

Odigraćemo hrabro i jako, da pokažemo sav talenat i kvalitet i nadamo se da ćemo posle meča biti zadovoljni - rekao je trener Vladimir Jovanović za sajt Cibone.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024