PARTIZAN OD GOTOVOG DO "VERESIJE": Crno-belima nedovoljno +17, Obradovićevi puleni pali u produžetku!

A. Ilić

18. 09. 2021. u 21:06 >> 21:08

PARTIZAN je u polufinalu Pavlos Đianakopulos turnira koji se igra u Atini igrao protiv Panatinaikosa. Srpski predstavnik slavio je 89:85: (14:20, 17:28, 28:20, 21:12, 9:4)

ПАРТИЗАН ОД ГОТОВОГ ДО ВЕРЕСИЈЕ: Црно-белима недовољно +17, Обрадовићеви пулени пали у продужетку!

FOTO: KK Partizan

Izabranici Željka Obradovića od samog početka meča bili su bolji rival, od sredine prve četvrtine uspostavili su kontrolu igre, nakon prve deonice došao je Partizan do +16. 

Prednost tima iz Humske u drugoj deonici nastavila je da raste, te su u jednom momentu vodili i sa 17 poena. 

Kontrolisao je Partizan igru i u nastavku, sve do polovine četvrte deonice kada je trojkom Perija grčki tim došao do zaostatka od samo dva koša. 

Usledio je prazan hod Žocovih pulena, te na četiri minuta do kraja Pao prvi uspeva da dođe do tri poena prednosti. Serijom od osam nula zeleni dolaze do +5 na semaforu.  Upravo su toliko poena igrači beogradskog tima postigli  za sedam minuta. 

FOTO: KK Partizan

Stegla se ruka košarkašima "parnog valjka", dva puta bili su polovični nakon penala, a potom nakon kontre Ledej spušta zaostatak gostiju na pola koša (78:77). Usledila je neizvesna završnica nakon trojke Radeta Zagorca za 80:80. Iskusni Zagorac je potom odličnom odbranom naterao Grke na grešku. 

Hteo je previše u završnici regularnog dela Jam Madar, a njegova želja da reši utakmicu u dva izgledna pokušaja uvela je duel u produžetke. 

FOTO: KK Partizan

Kad god se Partizan približio usledila je trojka domaćina, bio je tu ili Peri, ili Evans. U poslednji minut produžetka Panatinaikos je ušao sa jednim poenom prednosti. Imao je Ros dva penal , promašio je oba, Ledej izbacuje loptu u aut, novi napad za grčkog evroligaša. Kaznio je Papapetru trojkom crno-bele +4 za Pao. Na kraju rezultatom 89:85 završen je meč. 

BONUS VIDEO 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!