BOGDAN BOGDANOVIĆ O POVRATKU U PARTIZAN: Obećao sam, vratiću se! Ne treba pričati o mojoj ljubavi prema klubu!

Novosti online

23. 08. 2021. u 12:33

BOGDAN Bogdanović najavio je novo izdanje svog košarkaškog kampa.

БОГДАН БОГДАНОВИЋ О ПОВРАТКУ У ПАРТИЗАН: Обећао сам, вратићу се! Не треба причати о мојој љубави према клубу!

FOTO: Tanjug/AP

Partizan je klub u kome je sve počelo, te ne iznenađuje što NBA zvezda često posećuje klub, a najavio je i da bi mogao da se ponovo jednom vrati u crno-beli dres. 

- Lepo je doći tamo. Što se tiče Partizana, ne treba pričati o mojoj ljubavi prema tom timu. Ja se i dalje držim tog obećanja, kada će se to desiti - videćemo, sad sam pod ugovorom još tri godine bar.

Govorio je i o novom treneru Partizana Željku Obradoviću. 

- Pošto je na klupi Željko, ja znam jer sam iz Partizana otišao kod njega, kako bih dodatno napredovao i stekao nova znanja i sve što ide uz njega. Verujem u njega, a igrači će se adaptirati - istakao je Bogdanović.

Igrač Atlanta Hoksa je "otkrio" šta je potrebno da bi jedan košarkaš stigao do prestižne NBA lige.

- O tome pričamo svake godine i radna etika je ključ. To je glavna tema na kampu i kada imamo sastanak u hotelu... Mladi misle da je lako doći do uspeha i kad pogledaš koliko ljudi želi u roster od 12. To je teško i treba uzeti ozbiljno i kao motivaciju. Naoružajte se strpljenjem i verujte u sebe. Nisi sam na terenu, kakva god bila ekipa. Moraš da budeš čist i spreman u glavi, istakao je bivši igrač Partizana, Fenerbahčea i Sakramento Kingsa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)