KEVIN PANTER: Crvena zvezda i Partizan? To su dva drugačija tima!

Novosti online

20. 08. 2021. u 21:34

AMERIČKI košarkaš Kevin Panter, po drugi put je uhlebljenje našao u Srbiji, nosio je dres Crvene zvezde, a sada će i Partizana.

КЕВИН ПАНТЕР: Црвена звезда и Партизан? То су два другачија тима!

FOTO: KK Partizan

On ističe da su to dva drugačija tima.

- Ne znam koliko će biti drugačiji sistem rada, to su dva drugačija tima, prvi put sam u ovom i odatle ćemo krenuti dalje, rekao je Panter za "Nova.rs".

U Humsku je stigao na poziv Željka Obradovića, ističe da su lako došli do zajedničkog jezika. 

U Partizan je stigao pozivom trenera Željka Obradovića sa kojim je prvobitno razgovarao telefonom i kako kaže, lako su se dogovorili.

- Pričali smo telefonom pre nego sam stigao u Beograd i to je bilo to. Bilo je u tom razgovoru mnogo pozitivnosti, ciljeva, izazova. Znate, te stvari su se poklopile sa onim kako ja radim i razmišljam i imam utisak da ću lako raditi ovde, naveo je Amerikanac.

Amerikanac je potom izneo očekivanja od nove sezone. 

- Očekujem da pobeđujemo, da se zabavimo, biće ovo dobra godina i trebalo bi da uživamo… Znam da ovde navijači umeju da budu nezgodni, ali tako je, kako je. Sve je ovo samo posao, istakao je Panter.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba