PARTIZAN NASTAVLJA SA BOMBAMA: Italijani pišu, stiže omiljeni Žocov centar

Novosti online

12. 07. 2021. u 09:34

PARTIZAN je angažovanjem Željka Obradovića za trenera krenuo u ambiciozan projekat i do sada je doveo četiri velika pojačanja, a sada se spekuliše da bi i peto moglo da bude "bomba".

ПАРТИЗАН НАСТАВЉА СА БОМБАМА: Италијани пишу, стиже омиљени Жоцов центар

Foto: N.Paraušić

Italijanski list "Republika" prenosi da je na meti crno-belih nigerijski centar Ekpe Judo (34, 208 cm) koji je igrao već kod Obradovića u Fenerbahčeu. I ne samo da je igrao, nego je bio i jedan od njegovih omiljenih igrača jer je doneo titulu Evrolige 2017. godine kao MVP fajnal-fora.

Ipak, isti izvor prenosi da je za Judoa zainteresovan i Virtus iz Bolonje, pošto žele da Nigerijac zameni Džulijusa Gembla.

Prethodno se pisalo da isti timovi ratuju oko Breda Vonamejkera, što je košarkaš demantovao.

Judo je veoma snažan košarkaš koji je karijeru počeo u Golden Stejtu, potom imao epizodu u Izraelu i probao je potom da se vrati u NBA igrajući za Milvoki i Kliperse. Međutim, najbolji potez karijere napravio je odlaskom u Fenerbahče kod Obradovića kada je postao jedan od ključnih igrača šampionskog sastava.

Nakon dve sezone u Istanbulu otišao je u Jutu, gde se nije naigrao, da bi potom nastupao za dva kineska kluba iz Pekinga.

Za Rojal Fajterse je prošle sezone prosečno beležio 6,8 poena, 4,7 skokova i 1,8 blokada po meču.

Prethodno je Partizan već angažovao Kevina Pantera, Aleksu Avramovića, Zeka Ledeja i Rodionsa Kuruksa, dok su čak sedmorica košarkaša napustila redove crno-belih.

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili