BURNA REAKCIJA CRNOGORSKOG KOŠARKAŠA: Stidi se pos**na strano Podgorice

Novosti online

18. 06. 2021. u 22:23

CRNOGORSKI košarkaš Nikola Ivanović prešao je iz Budućnosti u Crvenu zvezdu i izazvao "potres" na Jadranu, a to se najbolje vidi po ružnom činu u Podgorici.

БУРНА РЕАКЦИЈА ЦРНОГОРСКОГ КОШАРКАША: Стиди се пос**на страно Подгорице

Foto: ABA

Ivanović je bio jedan od miljenika navijača Budućnosti, pre tri godine dobio je mural u naselju "Šargarepa", ali nakon prelaska u redove velikog rivala to mu neko nije oprostio i belom farbom je uništio posvetu.

Zvezda i Budućnost su prethodnih godina vodili velike bitne na terenu i van njega, a očigledno je negde došlo i do prelaska granice dobrog ukusa.

Zbog toga je reagovao i crnogorski košarkaš Danilo Nikolić iz Budućnosti koji je stao u zaštitu svog doskorašnjeg saigrača Nikole Ivanovića. Njih dvojica su prethodne četiri sezone zajedno igrali u Podgorici i uništavanje murala zbog transfera ga je povredilo.

"Stidi se pos**na strano Podgorice! Voli te brat najviše!", napisao je Nikolić na Tviteru nakon što su mnogobrojni navijači Budućnosti pobesneli na Ivanovića.

Zaboravlja se da je Ivanović čak osam godina nosio dres "plavih". Nastupao je u dva mandata u Podgorici i doprineo osvajanju čak 13 trofeja, od čega i jedan ABA lige - upravo protiv Crvene zvezde u sezoni 2017/18.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)