SVE MANJE ŠANSE DA MICIĆ ZAIGRA ZA OKLAHOMU: Tandersi doveli Kembu Vokera

Novosti online

18. 06. 2021. u 17:58

KAKO je objavio Adrijan Vojnarovski, Boston i Oklahoma su potpuno neočekivano napravili trejd.

СВЕ МАЊЕ ШАНСЕ ДА МИЦИЋ ЗАИГРА ЗА ОКЛАХОМУ: Тандерси довели Кембу Вокера

FOTO: Đ. S.

Odlučili su da posluju i pre NBA drafta, a prvi potez Breda Stivensa kao generalnog menadžera Seltiksa bio je da se oslobodi velikog ugovora Kembe Vokera. 

Iskusni plejmejker je otišao put Oklahome zajedno sa 16. pikom sa predstojećeg drafta, ali i pikom druge runde za 2025. godinu. U TD Garden se vratio Al Horford, sa njim je u Masačusets stigao i mladi Mouzes Braun, kao i pik druge runde za 2023. godinu.

Oklahoma je dobila i trećeg pika prve runde na predstojećem draftu, kao i iskusnog beka, kojeg će posle ne tako impresivnog perioda u Bostonu pokušati da vrati na pravi put.

Horford se vratio u redove Kelta i svojim iskustvom bi mogao puno da pomogne u reketu, dok je pred mladim Braunom lepa budućnost, pa bi uz veterana mogao da sazreva i postane vredan član rotacije u TD Gardenu.

Postavlja se pitanje i šta će biti sa Vasilijem Micićem, na kojeg Oklahoma polaže pravo. Procena je da bi MVP Evrolige mogao da se okuša od naredne sezone u NBA ligi, ali dolaskom Vokera, uz Tea Maledona i Šaja Gildžus Aleksendera je ostalo malo prostora za srpskog plejmejkera.

(Mozzart sport) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

Denver i Nikola Jokić su bili poniženi u prve dve utakmice sa Minesotom. I to poniženi pred sopstvenim navijačima, u mečevima na "milju nadmorske visine", u hali koja predstavlja najteže NBA gostovanje, ali u kojoj su Timbervulfsi razneli Nagetse. Sa 0:2 kao preteškim teretom na leđima trebalo je putovati na dva meča u gostima, gde je mogla da se završi Denverova sezona, ali... sve se promenilo. Sada, posle nestvarnih Jokićevih bravura, Denver vodi sa 3:2. I, izgleda da je za to kriva - večera. Na koju su pozvani svi igrači Nagetsa, osim jednog - Jokiću možda i najdražeg. Onog koji je letos doputovao u Srbiju da bi se družio sa našom i svetskom košarkaškom zvezdom.

15. 05. 2024. u 22:43

Komentari (0)

NEMAMO MI TAMO ŠTA DA TRAŽIMO: Poznata pevačica pozvala na POVLAČENJE Srbije sa Evrovizije