ŽENE BITNE U USPEHU NIKOLE JOKIĆA: Po dobijanju MVP nagrade pomenuo Nataliju i "anđela čuvara" (VIDEO)

Novosti online

12. 06. 2021. u 12:20

NIKOLA Jokić nije sam stigao do MVP trofeja, a na putu ka istoriji upravo je lepa Natalija bila njegov najveći oslonac.

ЖЕНЕ БИТНЕ У УСПЕХУ НИКОЛЕ ЈОКИЋА: По добијању МВП награде поменуо Наталију и анђела чувара (ВИДЕО)

Foto AP

Ona je možda i razlog što je posle Mege otišao u NBA, jer mu je pokvarila jedan transfer! Jokić je u dokumentarnoj seriji "Čovek koji pravi razliku" otkrio da je bio na korak od transfera u Barselonu, ali da je odigrao jako loš meč kada su skauti Barse došli da ga gledaju. 

Problem je bio u tome što je lepa Natalija otišla da studira psihologiju u Sjedinjene Američke Države, a to je potreslo budućeg najboljeg košarkaša sveta. 

Sada, kada je konačno dobio trofej koji zaslužuje i kada je postao najbolji na svetu on je morao da pomene i ostatak porodice koji mu je pomogao da dođe do ovog trofeja. Zna se da su njegova braća igrala košarku, a to mu je pomoglo. 

- Najstariji brat Strahinja nije bio toliko talentovan, ali on je veliki, snažan. Sa druge strane Nemanja je stvarno talentovan, bio je sjajan šuter. Ali nije bio toliko zagrejan za košarku, voleo je i neke druge stvari. Ja sam neki miks njih dvojice, imam Nemanjin talenat i telo i snagu Strahinje, dodao je sadašnji MVP NBA lige. 

Na kraju je pomenuo i svoju majku kao jako bitnu u životu. 

- Ali tu je bitna i moja žena koja je uz mene, kao i otac koji me je doveo na prvi trening. Mama mi je anđeo čuvar koji je uvek tu. Ja moram da im se zahvalim što su tu uz mene, što mi pomažu svakog dana", zaključio je Nikola. 

(Mondo) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!