"DRUGA UTAKMICA JE BILA KLJUČ FINALNE SERIJE": Branko Lazić o sudijama, saradnji sa Radonjićem, meču protiv Budućnosti

Novosti online

30. 05. 2021. u 12:02

CRVENA zvezda suočila se sa mnogo problema tokom ove sezone, ali na kraju je uspela da je završi trijumfalno kada je u pitanju ABA lige. Crveno-beli su u finalu pobedili Budućnost sa 3:2 u seriji, a kapiten Branko Lazić govorio je o mečevima sa Podgoričanima.

ДРУГА УТАКМИЦА ЈЕ БИЛА КЉУЧ ФИНАЛНЕ СЕРИЈЕ: Бранко Лазић о судијама, сарадњи са Радоњићем, мечу против Будућности

FOTO: KK Crvena zvezda

Zvezdina desetka smatra da je drugi meč u finalnoj seriji bio ključ za konačan ishod mečeva za trofej.

- Sve smo obavili kako treba, vikend je bio za proslavu i odmor. Domaća liga je startovala i okrećemo se novim ciljvima. Druga utakmica u Beogradu je bila najteža. Na poluvremenu smo imali 14 poena prednosti, a već polovinom treće u egalu. Imali su sedam, osam poena više i to je bio problem za nas. Ipak, uspeli da se izdignemo i zabeležimo ključnu pobedu u seriji - rekao je Lazić gostujući na TV Prva.

Mnogo se pričalo o sudijskim greškama u utakmicama broj tri i četiri. Ipak, kapiten kluba sa Malog Kalemegdana ističe da se greške dešavaju.

- Nažalost, greške su sastavni deo sporta. Kako naše, tako i sudijske... Na nama je bilo da iznesemo sve do kraja, pokažemo mir i stabilnost na terenu. Da ispunimo zadatke koje pred nas stavljaju od kluba.

Lazić se povratkom Dejana Radonjića na klupu Zvezde preporodio i postao igrač kakav je bio u prvom mandatu crnogorskog stručnjaka na klupi crveno-belih. On nije hteo da kaže koja je njihova tajna.

- Ne smemo da otkrivamo neke stvari. Dugo sarađujemo, oko četiri godine u prvom mandatu, sada ponovo. Dobro poznajemo jedan drugog, znamo šta možemo da očekujemo i tu se poklapamo - naglasio je Lazić kome ugovor sa Zvezdom ističe 2022. godine.

- Imam još sledeću sezonu, pa da vidimo na kraju. Svi planovi su vezani za Zvezdu. Kada bude istekao ugovor opet će Zvezda biti u prvom planu.

Crvena zvezda sutra počinje učešće u Superligi Srbije utakmicom protiv Zlatibora u dvorani "Aleksandar Nikolić" od 18 sati.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)