VASILIJE MICIĆ O MVP NAGRADI: "Četiri godine odricanja"

Novosti online

27. 05. 2021. u 15:24

SRPSKI košarkaš Vasilije Micić dobio je prestižnu nagradu, najkorisniji igrač u tekućoj sezoni Evrolige.

ВАСИЛИЈЕ МИЦИЋ О МВП НАГРАДИ: Четири године одрицања

FOTO: Evroliga

Micić je pred početak Fajnal-fora u Kelnu, istakao da nije očekivao da će baš njemu da pripadne ovo prizanje ali i da sam put do njega nije bio lak.

- Veliko je zadovoljstvo da ovde ponovo budem sa Efesom. Bilo je teških utakmica sa CSKA ove sezone, ali je veoma važno da iz toga shvatimo koliko smo jak tim, da možemo uvek da odgovorimo na pravi način. Taj meč u Moskvi je za nas bio veoma važan, posle njega smo imali sastanak i shvatili smo da imamo isti tim kao prošle godine i da moramo da verujemo sami sebi, tada smo okrenuli sezonu u smeru u kome želimo da ide - rekao je srpski košarkaš i potom dodao:

- Mnogo mi znači nagrada jer nisam to očekivao, svi to znaju. Uzbuđen sam i srećan jer je ta nagrada četiri godine odricanja, godinu dana u Žalgirisu, tri sa Efesom. Kada sam počeo svoj odnos sa Efesom i trenerom Atamanom znao sam da će se to nekada desiti, i eto desilo se juče. Srećan sam zbog moje porodice, najbitnija osoba nije sa mnom, ali to je život. Ta nagrada za mene nije pritisak za mečeve koji predstoje, samo sam srećan - zaključio je Vasilije Micić. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)