PENAL ZAVRŠNICA ZA INFARKT: Ovako je Argentina postala Svetski prvak! Pala je moćna Francuska (VIDEO)

Novosti online

18. 12. 2022. u 19:01

PENAL serija dala je novog šampiona Sveta, a to je Argentina koja je nakon izvođenja jedanaesteraca preuzela titulu upravo od večerašnjeg rivala, Francuske.

ПЕНАЛ ЗАВРШНИЦА ЗА ИНФАРКТ: Овако је Аргентина постала Светски првак! Пала је моћна Француска (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Na neverovatan način završeno je 22. svetsko prvenstvo - penal završnicom. Francuska i Argentina priredili su navijačima meč za pamćenje.

FRANCUSKA 2

Prvi penal za Francusku izveo je Kilijan Mbape, Francuz je po treći put sa "bele tačke" večeras savladao Emilijana Martineza. Kingsli Koman bio je neprecizan u drugoj seriji, odrbanio je Martinez. Neprecizan je bio i Čuameni. Četvrta serija bila je dobra za Kolo Muanija.

ARGENTINA 4

Za Argentinu je precizan bio Lionel Mesi, koji je i tokom meča bio siguran sa bele tačke. Paolo Dibala siguran je bio u seriji dva, a potom i Leandro Paredes. Nakon toga i Gonzalo Montiel.

KOMPLETAN VIDEO PENAL SERIJE POGLEDAJTE KLIKOM OVDE

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)