RONALDO, BAŠ SI MALI ČOVEK Oglasila se i Georgina: "Sramota što svet nije uživao u najboljem 90 minuta"

Novosti online

07. 12. 2022. u 08:55

PORTUGALIJA je slavila 6:1 protiv Švajcarske, a umesto da se priča o neverovatnom načinu na koji je do pobede došao portugalski tim, govori se o potezu Ronalda i odgovoru njegove supruge na koji je reagovalo 3,5 miliona ljudi.

РОНАЛДО, БАШ СИ МАЛИ ЧОВЕК Огласила се и Георгина: Срамота што свет није уживао у најбољем 90 минута

FOTO: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo je bio vidno razočaran što meč počinje sa klupe, a tokom intoniranja himni oko 200 foto-reportera bilo je okrenuto ka njemu, a nakon meča još jednom je učinio nesportski potez o kojem bruji svet.

U momentima kada se cela nacija radovala sa fudbalerima, Ronaldo je odlučio da im okrene leđa i ode u svlačionicu.

Da nezadovoljstvo vlada i u ostatku njegove porodice implicira objava njegove supruge Georgine, ona je na svom profilu objavila poruku koja je sakupila više od 3,5 miliona lajkova za oko osam sati.

- Čestitke Portugalu! Ali dok je svih 11 igrača na terenu pevalo himnu, čitav svet bio je okrenut prema tebi. Koja je sramota što svet nije mogao da gleda najboljeg igrača na planeti svih 90 minuta. Navijači nisu prestali da skandiraju tvoje ime. Nadam se da će Bog i tvoj prijatelj Fernando (selektor Portugala, prim. aut.) još jednom držati ruke i omogućiti nam neko prelepo veče - napisala je Georgina.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)