NE POSTOJI niti jedna utakmica u dosadašnjem delu Mundijal u Kataru koja je izazvala toliko kontroveze, sukoba i strasti koliko je to učinio meč između Srbije i Švajcarske. Glavni arbitar je označio kraj meča, ali ni tu nisu prestale provokacije pojedinaca iz redova "časovničara".

Darko

03.12.2022. 00:52

Zovem se Darko, ja sam SRBIN, živim u inostranstvu. Pokušavam da odvojim decu u Srpskom duhu. Slavimo i Bozic i Vaskrs i Slavu kao naši predci. Posle danasnje utakmice mogu da pohvalim Siptare ili Albance. Momci se bore da pobede Srbiju iako igraju za drugu državu. Šta rade naše balerinice? Izvinite balerine vi ste dive u raznim pozorištima. Naše curice, oj izvinite curice vi ste one heroine sto brane otadžbinu. Da vi heroine ne dobijate milione euro i slikate se sa raznim starletama. Vi heroine ginete za otadžbinu. Ove momcine igraju sami kada dobiju dosta novca da bi imali mogućnost da finansiraju svoje starlete. Gospodo fudbaleri, stidite se, stidite se svoga imena i prezimena. Vi niste nizašta. Stojkoviću pokvario si svoje ime. Nemojte molim va da pričate o nepravdama, pobedite 5:0 i gotovo. Ne vi to ne možete, vama treba sreća. U vama ne kuća srce junačko vaših djedova. U vama kuća srce pileće koje hrani starlete, bruka!

Zoran Petrović

03.12.2022. 00:53

Po drugi put sa osmehom i punim srcem napušta ovaj lik teren. Da amo ljudi priznali bi , zasluženo. Ovaj je ginuo na terenu. I ako je igrao za Švajcarce , dok mu srce albansko. A to śto mi skrečemo pažnju od naše bedne predstave , pa počinjemo o političkim provokacinama. Pa to smo mi . Nikad nismo imali obraza da preispitano sobstveno NE zalaganje , neuspehe i gubitke. Srpska bruka bila i ostala u obliku samih nas .