A NA TRENINGU... Evo kakva je bila atmosfera među "orlovima" pred meč Srbija - Švajcarska

Nedeljko Iljukić

01. 12. 2022. u 16:44

FUDBALSKA reprezentacija Srbije odradila je poslednji trening pred odlučujući meč prve faze Svetskog prvenstva u fudbalu, u kome će joj rival biti Švajcarska.

А НА ТРЕНИНГУ... Ево каква је била атмосфера међу орловима пред меч Србија - Швајцарска

Foto: N. Iljukić

Kao i na (prilično zanimljivoj) konferenciji za štampu, atmosfera u taboru "orlova" bila je prilično opuštena, izuzetno pozitivna i videlo se da igrači jedva čekaju da počne sutrašnja utakmica.

Toliko je bar bilo vidljivo novinarima, tokom 15 minuta dozvoljene posete početku treninga, nakon čega su morali da napuste blizinu igrališta, kako i predviđaju pravila takmičenja.

Podsetimo, reprezentacija Srbije igra protiv Švajcarske u petak od 20 časova po našem, srednjoevropskom vremenu, a tu utakmicu, koja se igra kad i Brazil - Kamerun, možete uživo da pratite uz portal "Novosti", u čijoj sekciji "Katar 2022" vas već čeka obilje materijala sa Svetskog prvenstva u fudbalu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)