RADE BOGDANOVIĆ I RTS: Otkriveno zašto dva dana nije komentarisao Svetsko prvenstvo posle kritikovanja Piksija

Novosti online

30. 11. 2022. u 22:39

RADE Bogdanović je poznat ne samo po svojim igračkim danima, već i kao stručni konsultant, ali njegov poslednji nastup na RTS-u izazvao je priličnu buru. Naročito njegov "nestanak" sa javnog servisa koji je u sredu u potpunosti razjašnjen.

РАДЕ БОГДАНОВИЋ И РТС: Откривено зашто два дана није коментарисао Светско првенство после критиковања Пиксија

Foto Z. Jovanović Mačak

Podsetimo, Svetsko prvenstvo u fudbalu je u punom jeku u Kataru, a kako se približila i utakmica Srbija - Švajcarska, ponovo su u centru pažnje "orlovi". Bogdanović je posle njihovog poslednjeg nastupa, remija sa Kamerunom, rekao da mu je žao što na toj utakmici "reprezentacija Srbije nije imala selektora", jer mu nije bilo jasno kako je naš državni tim dozvolio da prokocka prednost od 3:1.


Kako ga nije bilo sledeće večeri u emisiji "Biser pustinje", a ni 48 sati posle pomenutog komentara, počele su po društvenim mrežama glasine da je "kažnjen što je kritikovao selektora Srbije, Dragana Stojkovića Piksija". 


Istina je, međutim, skroz drugačija.

U četvrtak je ponovo bio na pomenutom "radnom mestu" i ovako objasnio šta se desilo:

- RTS je ozbiljna medijska kuća, sve se ovde radi po planu, pa je tako još pre 4-5 dana bilo predviđeno da budem slobodan dva dana. Definitivno (sam tu), imam ugovor sa RTS-om - počeo je Bogdanović.


Iz naredne rečenice je postalo jasno da su mnogi mediji želeli da saznaju "zašto ga nema":


- I... ne pričam ni za kog do Svetog Nikole! (dan ranije, 18. decembra, završava se Svetskog prvenstvo, prim. aut.). Čak sam i ženi rekao "Pazi, i ti si u ugovoru!" - u svom stilu je rekao Rade Bogdanović.

Podsetimo, reprezentacija Srbije igra protiv Švajcarske u petak od 20 časova po našem, srednjoevropskom vremenu, a tu utakmicu, koja se igra kad i Brazil - Kamerun, možete uživo da pratite uz portal "Novosti", u čijoj sekciji "Katar 2022" vas već čeka obilje materijala sa Svetskog prvenstva u fudbalu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)