RADE Bogdanović je poznat ne samo po svojim igračkim danima, već i kao stručni konsultant, ali njegov poslednji nastup na RTS-u izazvao je priličnu buru. Naročito njegov "nestanak" sa javnog servisa koji je u sredu u potpunosti razjašnjen.

Ivan Zgrozeni

01.12.2022. 06:27

Napadose coveka zato sto je rekao istinu. I nije rekao sve. Nije pomenuo neinteligentan nacin na koji su igrali. Golmanu bije sunce u oci a srpski fidbaleri mu uporno vracaju loptu izazivajuci sudbinu. I uspevaju. Lopta odlazi u korner i primaju gol. Gudelju nije mesto u reprezentaciji. Potpuno je bezidejan. Zasto Srbija igra sa deset igraca? Mitrovic ne moze da trci. Kaska k'o na zagrebanju. Zasto nije ubacen neki drugi igrac koji moze da pomaze odbrani a Mitrovicu dato petnaest minuta na kraju? Drugi i treci gol su pali kada su saigraci pokusavali da mu "nameste" gol. Posto ne moze da trci, to je moguce samo ako ga loptom pogode u glavu. Znam da se nakon ovoga nikada necu pojaviti na televiziji.

Bob

01.12.2022. 08:39

Sve sto je rekao o igri i selektoru, bio je u pravu. O prisustvu supruga, narocito. Samo su poremetile atmosferu i koncentraciju igraca, radi sopstvene promocije u kupacim kostimima, na drustvenim mrezama, sto je izazvalo nepotrebne traceve pred vaznu utakmicu. Ne daj boze da ispadnemo, Piksi i Pikseta bice glavni krivci. SRECNO ORLOVI !!!

Šumadinac

01.12.2022. 14:03

Čovek je tačno rekao i zapazio kao većina objektivnih građana koji se iole razumeju u fudbal.Da na utakmici kod rezultata 3-1 za Srbiju dođe kraj 3-3.Selektor vodi tim a ne igrači sami.Ispada da je igrao šta je ko hteo i kako je hteo.