DŽAKINOJ DRUŽINI GLAVNA NADA POVREDE SRBIJE: Švajcarci šire lažne vesti o ranjenim "orlovima"

Novosti online

30. 11. 2022. u 16:14

JOŠ samo malo je ostalo da utakmice odluke za Srbiju na Mundijalu, a pred megdan koji čeka nacija Piksija nastavljaju da brinu povrede njegovih izabranika. Ranjeni "orlovi" bili su glavna tema i u zemlji našeg narednog protivnika - Švajcarske.

ЏАКИНОЈ ДРУЖИНИ ГЛАВНА НАДА ПОВРЕДЕ СРБИЈЕ: Швајцарци шире лажне вести о рањеним орловима

FOTO: Tanjug/AP

Džaka i družina pokazali su malo u dosadašnjem delu Svetskog prvenstva, a svesni su toga i švajcarski mediji, pa su tako glave teme pred takođe meč odluke za "sajdžije" upravo problemi koji su zadesili našu nacionalnu selekciju.

Švajcarski "Blik" kaže da su pod znakom pitanja Sergej Milinković-Savić i Strahinja Pavlović, da Filip Kostić nema potrebnu fizičku spremu, da povreda muči i Miloša Veljkovića, a da niko ne zna šta se događa sa Dušanom Vlahovićem.

– Povređen je i Sergej Milinković Savić, Strahinja Pavlović je morao zbog povrede da izađe iz igre protiv Kameruna, a rano je meč završio i Miloš Veljković. Dušan Vlahović nije odigrao ni sekund protiv Kameruna. Niko ne zna da li će zbog povrede prepona biti spreman za Švajcarce – pišu Švajcarci.

Biće da je ovo samo želja našeg narednog rivala da se podgreju nade, jer iz tabora naše reprezentacije dolaze nešto drugačije vesti, o čemu je govorio juče i Milan Vuković, predstavnik za medije fudbalske reprezentacije Srbije.

- Pavlović je bio na snimanju, sve ide u pozitivnom pravcu, ali više ćemo znati sutra. Generalno, zdravstvena situacija u ekipi je dobra.

O kakvo je stanje sa povredam, govorilo se i na današnjoj konferenciji za štampu Srbije, o čemu ste mogli čitati više danas na sajtu "Novosti".

Sa druge strane Jakin takođe ne može da računa na kompletan sastav. Očekuje se da Đerdan Šaćiri i Noa Okafor neće istračati na teren protiv "orlova", što će takođe biti veliki udarac za "sajdžije".

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)