OČEVI NAŠIH ASOVA ZA "NOVOSTI": Kako mečeve "orlova" pr(e)oživljavaju Željko Pavlović i Petar Tadić

Novosti online

29. 11. 2022. u 20:30

KAKO fudbal uvek ume da nagradi one koji se beskompromisno bore, trude i rade pokazao je i primer Strahinje Pavlovića (21).

ОЧЕВИ НАШИХ АСОВА ЗА НОВОСТИ: Како мечеве орлова пр(е)оживљавају Жељко Павловић и Петар Тадић

FOTO: Tanjug/AP

Mladi štoper izgarao je čitavog života kako bi mogao da se pokaže na najvećoj pozornici. A baš to desilo mu se u nadoknadi prvog poluvremena utakmice između Srbije i Švajcarske na Svetskom prvenstvu, kada je nebeski skok Pavlović pozlatio sjajnim trzajem glavom nakon kojeg je Srbija izjednačila. Krajnji rezultat, ipak, nije bio zadovoljavajući (3:3), ali otac stamenog defanzivca Željko itekako oseća razloge za ponos.

NE napušta optimizam mnoge navijače reprezentacije na Svetskom prvenstvu! Bez obzira na poraz od Brazila (2:0), pa ispuštenu pobedu protiv Kameruna (3:3) u prva dva kola, "orlovi" i dalje drže konce sudbine u svojim rukama. Pobeda protiv Švajcarske u poslednjem kolu grupne faze Mundijala je i te kako stvar realnosti, ako pitate Petra Tadića, oca kapitena Dušana Tadića, koji je u razgovoru za "Novosti" zračio optimizmom i pozitivnim razmišljanjem.

Kompletan intervju možete da pročitate u sutrašnjem izadnju "Novosti".

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)