HRVATI se raduju svom trijumfu protiv Kanade i ivici prolaska u narednu fazu Svetskog prvenstva, ali isto tako čini se slave remi Kameruna i Srbije, šta bi tek bilo kada bi "orlovi" napustili Katar.

Komentari (10)

Branislav

29.11.2022. 09:14

Ne treba da Vas nista cudi kod Stojkovica. Trener koji je imao mnogo srece u kvalifikacijama, je u stvari nabedjeni trener u pokusaju.

MOKI

29.11.2022. 10:04

Izvinite, sta je tu brutalno? On jeste Hrvat, i ima tu mozda patolosku mrznju prema nama kao narodu, ali je ovoga puta u pravu, i sve je tacno, fudbalski rekao i objasnio, kao sto uostalom svi ozbiljniji fudbalski strucnjaci znaju, sve ispravno i na mestu.. na stranu sad to sto nas istina boli, vezano za ovu utakmicu, ali, tako je.. Izrazi tipa brutalno i zestoko, mislim, stvarno, nepotrebno..

Mik

29.11.2022. 11:34

Covek je tacno opisao stanje a Piksi,to kao da nije covek isti koji je otisao u Katar,nesto se cudno sanjim desava,pogledajte mu samo facu i videcete sve.

Miki

29.11.2022. 19:30

Piksi je legenda. Bez njega ne bi videli Mundijal. Tu smo, gde smo. Kao da je problem ova 2 ispred štopera, što su igrali Lukić i Maksimović, nekako su svileni. Da li bi tu Grujić bio bolje rešenje. A da smo se povukli skroz u 55. minutu ovi stručnjaci bi svi rekli kukavička taktika. Ima li neki igrač da je dobar a da nije pozvan? Uglavnom bezrezervna podrška i s verom u Boga. I igraće se fudbal i posle Mundijala.