PATRIOTIZAM NA DELU Zastava Zrenjanina u Dohi

Богољуб Грујић
Bogoljub Grujić

28. 11. 2022. u 18:19

Zrenjaninac Zoran Guteša, jedan je od brojnih Srba na Mundijalu u Kataru, ali i retkih Zrenjaninaca, koji ponosno sa sobom nosi zastavu Srbije sa natpisom svog grada.

ПАТРИОТИЗАМ НА ДЕЛУ Застава Зрењанина у Дохи

Privatna arhiva

  - Osim sjajne atmosfere na stadionu i u fan zonama, na ulica Dohe je totalno kreativno ludilo, fudbalska groznica i zabava, koju ako propustiš, siromašniji si za iskustvo - nadahnuto poručuje iz Katara, Zoran Guteša, ubeđen da će reprezentacija Srbije popraviti utisak iz utakmice sa Brazilom.
  -  Dok se zemlja okreće, ovde je sve fudbal, sve se vrti oko njega i  ceo svet je jedna ekipa, društvo i zabava koja traje i ne prestaje - dodaje Zoran, uz napomenu da je upoznao mnogo ljudi iz raznih zemalja i ne može da se otme fantastičnom utosku da je napravio pravi stvar u životu i priuštio sebi privilegiju da bude deo trenutno najvažnijeg događaja na svetu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)