"GLUPO!" Aleksandar Mitrović utučen: Naivno smo ispustili dva gola prednost, naivno!

Novosti online

28. 11. 2022. u 13:24

SRBIJA i Kamerun su priredili dramatičan duel ljubiteljima fudbala, a naša reprezentacija je ispustila priliku da dođe do prve pobede na Svetskom prvenstvu čiji je domaćin Katar, pa i ne čudi razočaranost najboljeg srpskog golgetera Aleksandra Mitrovića.

ГЛУПО! Александар Митровић утучен: Наивно смо испустили два гола предност, наивно!

FOTO: Tanjug/AP

Podsetimo, dva gola prednosti nisu bila dovoljna "orlovima", Srbija i Kamerun su odigrali 3:3,

- Teška utakmica, ispustili smo tri boda, malo naivno. Moramo da pogledamo utakmicu, napravimo analizu, da vidimo šta se dešavalo. Malo naivno smo ispustili 3:1. Šta je tu je, idemo dalje - započeo je analizu Aleksandar Mitrović.

O svojoj partiji i onome što sledi, dodao je ovo:

- Dajem sve od sebe, trudim se, imao sam jednu dobru šansu, jednu polušansu, sigurno da sam mogao bolje. Svestan sam šta se desilo... Šta je tu je, navijamo večeras za Brazil, pa se nadam da će ta treća utakmica biti takva da sve zavisi od nas - rekao je Mitrović za TV Arena sport.

Za Radio-televiziju Srbije je dodao još nešto:

 

- Kakva je utakmica bila... Mogla je da "ode" na obe strane. Ostaje gorak ukus i, morao bih da vidim video-analizu da objasnim šta se dešavalo. Bila su to dva jako glupa gola iz moje perspektive! - zaključio je Aleksandar Mitrović.

Standings provided by Sofascore

Podsetimo, ne samo da se danas igra važan meč, Švajcarska - Brazil, već sve i o toj utakmici, i o svim drugim, možete mnogo toga da saznate na portalu "Novosti", u čijoj sekciji "Katar 2022" vas već čeka obilje materijala sa Svetskog prvenstva u fudbalu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)