"HOĆE LI MILAN TRAKTOROM DO BEOGRADA": Borjanova supruga dobila jezive poruke od Hrvata

Novosti online

28. 11. 2022. u 08:19

Sramno ponašanje navijača Hrvatske nastavilo se i u noći između nedelje i ponedeljka.

ХОЋЕ ЛИ МИЛАН ТРАКТОРОМ ДО БЕОГРАДА: Борјанова супруга добила језиве поруке од Хрвата

FOTO: Ata images

Kanada je izgubila od Hrvatske sa 4:1 u 2. kolu Svetskog prvenstva, a Milan Borjan, kapiten Crvene zvezde i golman Kanađana, sve vreme meča bio je vređan od strane hrvatskih navijača. 

Međutim, vatrenima to nije "bilo" dovoljno. Oni su juče otišli još jedan korak dalje, pa su objavili i njegov broj mobilnog telefona na mrežama, zbog čega je dobio preko 2.500 poruka od navijača Hrvatske u kojima se proziva, prema njegovom svedočenju.

Ali navijači Hrvatske se nisu na tome zaustavili. Nekako je u javnost isplivao i broj njegove supruge Snežane, koja je putem Instagrama podelila samo deo odvratnih poruka koje je dobijala od navijača, počevši od "Nisam Livaja, ali znam i ja zabiti", pa sve do "Hoće li Milan traktorom do Beograda?", aludirajući na akciju Oluja u kojoj je Borjanova porodica proterana iz Hrvatske.

Foto: Printskrin

 

Uz to, na stotine Hrvata su pokušale da upute glasovni ili video poziv ka Snežani Borjan, što je ona podelila na društvenim mrežama.

- Ok, pobedili ste, vređali celu utakmicu. Koja je poenta da ste na Fejsbuk izbacili naše brojeve telefona i zovete nas celu noć i šaljete poruke, vređate? Instagrame ste nam blokirali najstrašnijim uvredama. Koliko ste bolesni i zadojeni mržnjom. Svako normalan bi slavio pobedu, a vi živite i slavite mržnju - poručila je Sneža Borjan.

Podsećanja radi, Borjan je rođen u Kninu, često ističe ponos odakle dolazi, kao i koliko je tešku priču imao kao izbeglica iz tog grada usled rata.

Kasnije je stigao do Kanade, koja mu je dala pasoš, a on joj se odužio tako što sa velikim uspehom brani za tu selekciju.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)