RONALDO ZGROZIO PLANETU: O ovom potezu Portugalca bruji ceo svet (VIDEO)

Novosti online

25. 11. 2022. u 12:28

Fudbalska reprezentacija Portugala posle dosta muka uspela je da savlada Ganu na otvaranju Svetskog prvenstva (3:2).

РОНАЛДО ЗГРОЗИО ПЛАНЕТУ: О овом потезу Португалца бруји цео свет (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Portugalci su otpor neugodnih Afrikanaca slomili u drugom poluvremenu, pošto je prvi deo završen 0:0. Prvi gol na meču postigao je Kristijano Ronaldo u 65. minutu sa bele tačke posle penala koji je sam i iznudio.

Uspela je Gana da se vrati osam minuta kasnije. Kudus je asistirao Andreu Ajuu, koji je iskoristio grešku Danila Pereire i izjednačio na 1:1. Portugal u razmaku od samo dva minuta postiže dva pogotka i činilo se rešava pitanje pobednika. Oba puta asistent je bio Bruno Fernandeš, a strelci su bili Žoao Feliks i Rafael Leao. Gana se nije predavala, pa je preko rezerviste i fudbalera Crvene zvezde Osmana Bukarija smanjila na 3:2 u 89. minutu.

Afrička selekcija je u poslednjim trenucima meča mogla i do boda. Injaki Vilijams je vešto ukrao loptu od neopreznog golmana Dioga Koste, ali se potom u odsudnom trenutku okliznuo i propustio šansu da donese bod svom timu.

Ipak, posle meča se mnogo više priča o potezu Kristijana Ronalda. Naime, tokom meča kamere su uhvatile kapitena Portugala kako zavlači ruku u donji deo opreme, a zatim počinje da jede nešto što je izvukao?! Na snimku ne može dovoljno dobro da se vidi šta je Ronaldo izvukao iz šortsa, ali je jasno da nakon kontakta ruke i usta počinje da žvaće... 

Moguće je i da jedan od najboljih fudbalera svih vremena ima "džepić" na donjem delu svoje opreme. To bi objasnilo ovaj njegov potez, umesto da ostavi navijačima da na društvenim mrežama razvijaju teorije o tome šta se desilo. Može da se desi da je Ronaldo "skladištio" energetske pločice ili nešto slično, kako bi u finišu susreta imao dovoljno energije.

Na ovaj način još jednom je Ronaldo zgrozio planetu i, šta god bilo ono što je ubacio u usta i počeo da žvaće, zaista je izgledalo odvratno u datom trenutku.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)