"BRAZILCI NE MOGU DA LETE" Aleksandar Mitrović opušteno čeka meč prvog kola na Mundijalu

Novosti online

19. 11. 2022. u 20:24

MNOGIMA se čini da je Dragan Stojković otkrio sve karte u prijateljskoj utakmici sa Bahreinom (5:1), jer ekipa koju je Piksi poslao na teren veoma liči na tim koji će u četvrtak (20.00) u Lusailu da pošalje na megdan protiv "karioka" u prvom kolu SP.

БРАЗИЛЦИ НЕ  МОГУ ДА ЛЕТЕ Александар Митровић опуштено чека меч првог кола на Мундијалу

FOTO: FSS

"Petarda" je samo podsetnik kakav fudbal igra ova Srbija. Dakle, napad i samo napad, golovi i samo golovi. Sve se videlo u direktnom prenosu, a sve su iz publike pratili i Aleksandar Mitrović i Filip Kostić.

Asovi Fulama i Juventusa su na delu videli kapitena Tadića, Jovića, Vlahovića. Sve je išlo lako i brzo. Samo da se ovako ponovi i u četvrtak. Brazilci sigurno misle o nama, možda i ih i brine dosadašnji učinak Mitrovića i Vlahovića.

- Iskreno, uopšte me ne zanima šta misle Brazilci. Fokus je isključivo na nama, na našoj igri i na onim stvarima koje mi možemo da uradimo u pripremi utakmice i na samom meču. Pa, nemaju Brazilci krila. Ne lete! Ako smo na nivou koji je vrhunski, ako igramo najbolje što možemo, onda uopšte nije važno ko je na drugoj strani terena - rekao je Mitrović, pre nego što se spremao da krene na put iz Maname u Dohu.

Pitanje svih pitanja ovih dana među navijačima Srbije glasi: hoćemo li Mitrovića videti u sastavu tima protiv Brazila?

Odgovor najbolje zna doktor Ilija Rosić, fizioterapeuti, ali i selektor Stojković.

Međutim, niko mudar danas neće da odgovori na ovo pitanje. Umesto pomenutih, priča prva "haubica" Srbije.

- U ponedeljak ću početi da treniram sa ekipom, pa ćemo da vidimo kako će da bude do četvrtka. Da nisam spreman i da ne mogu da treniram, ne bih ni bio na spisku selektora Stojkovića - zaključuje Mitrović.

Od ponedeljka će, dakle svi pogledi biti usmereni ka Stojkoviću, Mitroviću, ostatku ekipe i taktici za Katar. Ima samo jedna "caka". Treninzi Srbije su otvoreni za domaće i strane novine tačno 15 minuta. I to onih 15 minuta koji sadrže lagano zagrevanje i istezanje mišića. I to je sve... 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)