"SAMO NEKA ZVIŽDE, UMORIĆE SE" Nejmar potpaljuje navijače Pari sen Žermena kojima ni titula šampiona Francuske nije dovoljna

Novosti online

24. 04. 2022. u 13:52

NAVIJAČI Pari sen Žermena ne mogu baš da se pohvale ispravnim odnosom prema klubu koji (navodno) vole i prema igračima koji nose dres svetaca.

САМО НЕКА ЗВИЖДЕ, УМОРИЋЕ СЕ Нејмар потпаљује навијаче Пари сен Жермена којима ни титула шампиона Француске није довољна

Tanjug (Nejmar - PSŽ)

Nema nikakve sumnje da su mnogi igrači PSŽ precenjene zvezdice s kojima klub, bez obzira koliki novac prebogati šeici da ulože, nikako ne opravdavaju sredstva uložena u njih.

Ipak, zviždati igračima i klubu koji je nadmoćno osvojio naslov nacionalnog šampiona i to deseti po redu kojim se Pariz izjednačio sa Sent Etijenom na večitoj listi, pritom i napustiti tribine stadiona pre kraja utakmice, teško može biti razumljivo fanovima nekog engleskog niželigaša koji bodri svoj klub iz sredini tabele pete lige i kad kod kuće ispadaju iz kupa od osmoligaša.

Zato je možda i razumljiva reakcija brazilskog asa Nejmara koji je posle utakmice.

– Zvižduci navijača? Umoriće se od zviždanja zato što imam još tri godine ugovora ovde, bolje im je da prestanu, ostaće bez vazduha – rekao je Nejmar.

Brazilca je podržao saigrač Marko Verati koji priznaje da mu nije najjasnije takvo ponašanje navijača.

– Eto, ima navijača koji ne slave titulu. To ne razumem. To je fudbal, nekada se dobije, nekad izgubi. I mi smo normalni ljudi, doživljavamo neuspehe, ali ova titula je važna – istakao je Verati.

Tako su prvu zajedničku titulu trija Nejmar-Mesi-Mbape igrači morali da proslave sami, ali francuski napadač kaže da to nije pomutilo slavlje.

- Proslavili smo među sobom. Niko ne može da mi pokvari zadovoljstvo. Mnogo smo toga žrtvovali, želimo da ostavimo svoja imena u istoriji. Reakcije navijača nisu uticale na mene – zaključio je Mbape.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)