NAJBOLJE IZ NOVOG BROJA TIP: Nema iksa u Bergamu

Novosti online

22. 05. 2021. u 12:00

PROČITAJTE najbolje predloge iz najnovijeg broja kladioničarskog lista TIP

НАЈБОЉЕ ИЗ НОВОГ БРОЈА ТИП: Нема икса у Бергаму

Foto: AP

  • MIROSLAV TANjGA trener u Bolonji (Italija)

ATALANTA – MILAN    12

- Inter i Atalanta imaju betonirana mesta koja vode do Lige šampiona. Za preostala dva konkurišu tri tima, Milan, Napoli i Juventus, koji ima bod zaostatka i čije gostovanje mojoj Bolonji ne bih prognozirao.

Ne mogu da tvrdim, ali mislim da bi od spomenutog trilinga Milan najpre mogao da otpadne. Roso-neri imaju dobru sezonu. Međutim, sa Ibrahimovićem i bez njega, smatram da to nije isti tim. Od tri moguća znaka u Bergamu, mislim da je najmanje moguć iks.

  • STEFAN MITROVIĆ (Strazbur, Francuska 1)

ANŽE – LIL    2

- Anže je u jeku sezone bio protivnik za izbegavanje. Međutim, zaređao je sa porazima. Od sedam mogućih ima ih šest. Teško da je u stanju da na svom terenu otkine bod Lilu, a kamoli da ga savlada. 

  •  DARKO BRAŠANAC (Osasuna, Španija 1) 

ELČE – BILBAO    1

- Potreba Elčea da dođe do bodova vrednih opstanka, trebalo bi da prevagne u duelu sa Bilbaom. U prilog domaćinu ide i to što gosti imaju kadrovske probleme. Tumbanje je neminovno, jer zbog povreda, pet prvotimaca ponovo neće moći da nastupi.  

  •  BOJAN ZAJIĆ trener u Norveškoj

KRISTIJANSUND – STROMSGODSET    1

- Domaćin je zadržao tim od prošle sezone. Bodovi uknjiženi na terenu Valerenge, dodatno bi mogli da ga osokole u duelu sa Stromgodsetom.

  •  SEAD JAHIĆ menadžer u Sloveniji

CELjE – KOPER    1

- Utakmica između Celja i Kopra će odlučivati koja ekipa ide u baraž za opstanak. Koper može i da ide na nerešen ishod pošto ima dva boda više od svog protivnika, ali Celje se nalazi u značajno boljoj formi. Slavilo je na tri poslednja meča, dok je Koper zabeležio četiri neuspeha u nizu, a verujem da će i peti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!