DELE ALI POSTAJE PEPOV ZET? Fudbaler Totenhema "uhvaćen na delu" sa kćerkom menadžera Sitija (FOTO)

Novosti online

21. 05. 2021. u 13:28

DELE ALI možda nije imao najuspešniju sezonu sa Totenhemom. Najviše problema imao je sa sada već bivšim menadžerom pevaca Žozeom Murinjom, ali uskoro bi mogao da ima probleme i sa menadžerom Mančester sitija Pepom Gvardiolom.

ДЕЛЕ АЛИ ПОСТАЈЕ ПЕПОВ ЗЕТ? Фудбалер Тотенхема ухваћен на делу са кћерком менаџера Ситија (ФОТО)

FOTO: Instagram

Razlog je Pepova kćerka Marija. Nedavno je engleski internacionalac ulovljen kako razmenjuje nežnosti sa 20-godišnjom kćerkom katalonskog stručnjaka u poznatom baru u Londonu.

Svedoci tvrde da Ali i Marija nisu ni pokušali da sakriju svoju vezu na javnom mestu. Tvrde da joj je Ali prišao i da su kratko razgovarali, a zatim započeli strasnu akciju.

- Nije ih bilo briga, svi su ih videli kako se ljube, ali nisu ni trepnuli - rekao je neimenovani izvor za engleski San.

Ali je nedavno završio vezu sa manekenkom Rubi Mej koja ga je navodno napustila zbog zavisnosti od igranja video-igrice Fortnajt.

Marija je najstarija od troje dece koje Pep ima sa Kristinom Serom. Marija i njena mlađa sestra bile su sa mamom Kristinom na koncertu Arijane Grande u Mančesteru 2017. godine kada je izvršen teroristički napad u kome je poginulo 23 ljudi, ali tri Gvardioline sure ostale su nepovređene.

Ali je skupio 37 kapica za nastupe u engleskoj reprezentaciji, ali je poslednji meč odigrao u septembru 2019. i verovatno se neće naći na spisku za predstojeći EURO.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MNOGI GA NE VOLE, ALI ON TERA PO SVOM: Argentinac provocirao domaće navijače, pa odveo Aston Vilu u polufinale