BOKSERSKI SPEKTAKL NA TRENINGU NERAZURA: Konte i Lautaro pesnicama rešili sukob, Lukaku u ulozi slavnog Majkla Bafera (VIDEO)

Novosti online

13. 05. 2021. u 20:47

FUDBALERI Intera proslavili su titulu šampiona Italije u utakmici protiv Rome u kojoj su izabranici Antonija Kontea slavili sa 3:1, ali nisu svi zadovoljni napustili teren.

БОКСЕРСКИ СПЕКТАКЛ НА ТРЕНИНГУ НЕРАЗУРА: Конте и Лаутаро песницама решили сукоб, Лукаку у улози славног Мајкла Бафера (ВИДЕО)

EPA/EFE

Iako meč nije imao takmičarski značaj, Konteov profesionalizam je došao do izražaja pa je već u 36. minutu zamenio Lautara Martineza koji nije ispunjavao zadatke svog trenera.

Usledili su oštar pogled ka klupi i šutiranje flašice sa vodom prilikom izlaska jer Lautaro nije mogao da smiri svoj južnoamerički temperament.

 

Na račun toga igrači Intera su na treningu napravili parodiju. Organizovana je borba, “ljutom” Italijanu i još “ljućem” Argentincu navučene su bokserske rukavice, a Romelu Lukaku je sebi dodelio ulogu najavljivača boks meča u improvizovanom ringu.

Gledaoci su bili fudbaleri i bilo je očigledno da su njihove simpatije na strani Argentinca. Belgijanac je u najavi meča iskopirao čuvenu frazu legendarnog Majkla Bafera.

- Uživo iz Medison skver gardena - napisao je na Instagramu Konte kome je očigledno sve ovo bilo zabavno.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SJAJNA VEST ZA SRBIJU: Aleksandar Mitrović ide na Evropsko prvenstvo!