ROGAN PRED PARTIZAN: Sve je u našim rukama, imamo čemu da se nadamo

Novosti online

13. 05. 2021. u 20:25

VOŽDOVAC se bori za opstanak, a pred igračima Predraga Rogana je težak zadatak. Naredni rival u Superligi Srbije je Partizan.

РОГАН ПРЕД ПАРТИЗАН: Све је у нашим рукама, имамо чему да се надамо

FOTO: M. Vukadinović

Meč se igra u Humskoj u subotu od 16 časova, a nema nikakve dileme da su crno-beli aspolutni favorit na ovoj utakmici.

Ipak, "zmajevi" veruju da mogu da ostvare dobar rezultat koji bi im mnogo značio u borbi za opstanak u elitnom rangu srpskog fudbala.

Trener Voždovca Predrag Rogan svestan je kvaliteta protivnika, ali ističe da njegovi igrači imaju motiv više.

- Parni valjak! Kolega Stanojević je izvanredno posložio tim, igraju čvrst, agresivan i direktan fudbal. Kod kuće nisu izgubili ni bod i apsolutni su favorit. S druge strane, mi nikome ne pretimo, ali je činjenica da smo izuzetno motivisani. U mom timu vlada sjajna atmosfera, stvorili smo pozitivan ambijent i možemo mnogo toga da pokažemo protiv Partizana. Utakmica se igra 90 minuta, spremni smo svih 90 minuta da se borimo. Sve je u našim rukama i imamo čemu da se nadamo. Uz maksimalan respekt prema protivniku, idemo sa ciljem da ostvarimo pozitivan rezultat – zaključio je Rogan.

Podsetimo, Partizan je ove sezone dva puta pobedio Voždovac. U prvom delu sezone slavio je na krovu Tržnog centra "Stadion" sa 2:0, a potom i u Kupu sa 4:0 u Humskoj.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest