VLAHOVIĆ NASTAVIO DA REŠETA MREŽE: Napadač Fiorentine dvostruki strelac protiv Lacija (VIDEO)

Novosti online

08. 05. 2021. u 21:53 >> 22:38

DUŠAN Vlahović nastavlja da bude nemilosrdan prema protivničkim golmanima. Fiorentina je pobedila Lacio sa 2:0, a oba pogotka bila su delo srpskog reprezentativca.

ВЛАХОВИЋ НАСТАВИО ДА РЕШЕТА МРЕЖЕ: Нападач Фиорентине двоструки стрелац против Лација (ВИДЕО)

Foto: EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

Igrao se 32. minut kada je sjajni napadač postigao jedini gol u prvom delu meča. Biragi je poslao oštar centaršut po zemlji, Vlahović je samo postavio stopalo i ubacio loptu u nebranjen gol gostiju.

Bio je 20 gol u Seriji A bivšeg fudbalera Partizana i trenutno zauzima treće mesto na listi strelaca - ispred njega su samo Romelu Lukaku (21) i Kristijano Ronaldo (27).

Takođe, treba reći da mu je ovo peti pogodak na poslednje četiri utakmice u prvenstvu Italije.

Delovalo je da će utakmica biti završena minimalnom pobedom "ljubičastih", ali da još jedna lopta završi iza leđa Pepea Reine pobrinuo se Vlahović.

Korner je izveo Pulgar, a srpski napadač odličnim udarcem glavom duplirao prednost Fiorentine.

Vlahović se još jednom upisao u istorijske knjige kluba iz Firence, pošto je posao četvrti stranac u istoriji Viole koji je postigao 20 i više golova u jednoj sezoni italijanskog prvenstva. Pre njega to su uspeli legendarni Argentinac Gabrijel Omar Batistuta, zatim Šveđanin Kurt Hamrin i Urugvajac Pedro Petrone.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a predstojeće Olimpijske igre - Pariz 2024, posebno su zanimiljive ovih dana, zbog "ruske situacije".

24. 04. 2024. u 13:44

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima