DOKLE VIŠE LJUDI, STVARNO?! Ima li kraja urušavanju srpskog fudbala? Super liga i Prva liga se takmiče da nađu novo dno (VIDEO)

Novosti online

06. 05. 2021. u 09:16

DERBI meč Prve lige Srbije između Kolubare i kragujevačkog Raničkog ozbiljno konkuriše za titulu najveće sramote srpskog klupskog fudbala, a to u ovom trenutku nije mali "podvig". Publika na stadionu, nepostojeći penal, sumnjiv crveni karton, napadi na sudije - svega je bilo u Lazarevcu

ДОКЛЕ ВИШЕ ЉУДИ, СТВАРНО?! Има ли краја урушавању српског фудбала? Супер лига и Прва лига се такмиче да нађу ново дно (ВИДЕО)

Youtube/Prva Liga Srbije/printscreen

Drugoplasirani tim Kolubare savladao je prvoplasirani Radnički iz Kragujevca 3:1, ali tek nakon velikog preokreta i dosta bure u Lazarevcu, u meču odigranom pred prisustvom brojne publike!?

Kada su Kabel i IMT u ranijem terminu upisali pobede, ekipa Kolubare "skliznula" je na četvrto mesto na tabeli, a kada je Radnički poveo u 30. minutu preko Vidovića, činilo se da će ostati van pozicija koje vode u Superligu.

Međutim, u drugom poluvremenu se slika ozbiljno menja.

Kolubara i 53. minutu stiže do penala posle sporne situacije u kojoj su igrači Radničkog besno reagovali smatrajući da nije bilo elemenata za penal, a glavni sudija pokazuje drugi žuti karton Aleksijeviću.

Ipak, morali su Lazarevčani da pričekaju, jer je 17-godišnji Lukić odbranio penal. A onda, za tri minuta potpuni preokret.

Denić u 70. minutu postiže gol za 1:1, a Kolubari 2:1 donosi Simić, posle prodora kroz nonšalantnu odbranu Radničkog. Pre nego što je Kolubara stigla do trećeg gola u finišu meča preko Tejića, meč je obeležila i prisutna publika.

Iako na tribinama zvanično nije dozvoljeno prisustvo publike, ovo je bio još jedan meč Prve lige u nizu na kojem je to pravilo bilo prekršeno, a publika je toliko pravila problema da su pojedini morali da budu izbačeni sa stadiona.

Na snimku se mogu videti i detalji kada manja grupa vređa glavnog sudiju, a potom reaguje i obezbeđenje tražeći da oni napuste stadion u Lazarevcu.

Kolubara je, žargonski rečeno, preokretom "iz u 2 u 1" stigla do povratka na drugo mesto Prve lige Srbije i tri kola pre kraja su upravo ova dva tima favoriti da se plasiraju u Superligu Srbije.

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba