SKANDAL TRESE ITALIJU: Objavljen snimak skrivene kamere - Luis Suarez je varao na ispitu za dršavljanstvo (VIDEO)

Novosti online

01. 05. 2021. u 10:31

MEDIJI su došli u posed snimka skrivene kamere iz prostorije u kojoj je Luis Suarez polagao ispit iz italijanskog na univerzitetu u Peruđi.

СКАНДАЛ ТРЕСЕ ИТАЛИЈУ: Објављен снимак скривене камере - Луис Суарез је варао на испиту за дршављанство (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin

Prošlog leta serija kontroverzi obavila je njegov prelazak u Seriju A, a sada je objavljen video na kome se vidi kako pravi selfije i šali se sa ljudima koji bi trebalo da ocenjuju njegovo znanje. On je potom položio ispit bez znanja jedne reči italijanskog jezika. 

Podsetimo,  Suarez je letos želeo hitno da dobije državljanstvo Italije kako bi iz Barselone prešao u Juventus. Pravo je stekao činjenicom da mu je supruga Italijanka, ali je svakako morao da položi ispit. 

Bilo je potrebno da prođe B1 ispit. Novinari i navijači primetili su da nešto nije u redu kada je pismeni i usmeni deo ispita završio za nešto manje od sat vremena, koliko je prošlo od njegovog ulaska, do izlaska iz zgrade Univerziteta. Klub je odustao od angažovanja Urugvajca jer bi proces dobijanja pasoša trajao šest meseci, te ne bi bio registrovan za ligu šampiona, a Suarez je potom prešao u Atletiko Madrid. 

Crno-beli su se odlučili da angažuju Alvara Moratu, a fudbaler je upao u neočekivane probleme. Policijska istraga utvrdila je da je unapred dobio odgovore na pitanjakoja će mu biti postavljana, ispit je poništen, a novi detalji pojavljuju se i godinu dana kasnije. 

- Tokom polaganja ispita iz poznavanja italijanskog jezika, kojem je pristupio urugvajski državljanin Luis Alberto Suarez Diaz i koji je potrebno proći kako bi se ostvarilo pravo na dobijanje italijanskog državljanstva utvrđene su nepravilnosti. Daljom istragom je utvrđeno da su teme i pitanja na ispitu unapred dogovoreni sa kandidatom kojem je upisana prolazna ocena pre nego što je pristupio ispitu. Uprkos tome profesori na fakultetu tokom njegovog učenja na daljinu primetili su da ne poznaje ni osnove italijanskog jezika, preneli su svojevremeno Gazeta i Republika saopštenje policije. 

VIDEO SNIMAK POGLEDAJTE OVDE 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Komentari (0)