SRBIN ISMEVA KATALONCE: Poručio im na ruskom: "Dajte mi „haroši dengi!“ (VIDEO)

Novosti online

30. 04. 2021. u 20:33

Katastrofalna predstava Barselone protiv Granade i poraz od 2:1 udaljili su taj klub od titule prvaka Španije, što je poslužilo kao inspiracija reprezentativcu Srbije Đorđu Despotoviću.

СРБИН ИСМЕВА КАТАЛОНЦЕ: Поручио им на руском: Дајте ми „хароши денги!“ (ВИДЕО)

FOTO: AP

Bivši fudbaler Crvene zvezde, sada igrač Rubina iz Kazanja, briljira u ruskom fudbalu i veruje da ima kvalitet da zaigra za Barselonu.

Despotović je pratio duel Barse i Granade i tim povodom se oglasio na društvenim mrežama.

- Gledam Barselonu, vidim da igraju bez špica... Nije mi jasno gde njihovi skauti širom Evrope traže igrače. Evo me ovde, napadač... Ponudite mi ugovor, dajte platu i vidimo se u Barseloni, rekao je Despotović.

Despotović je ove sezone odigrao 23 utakmice u ruskoj Premijer ligi i postigao je 11 golova uz četiri asistencije. Ovo mu je prva takmičarska godina u Rubinu, a prethodno je igrao za Orenburg, Astanu, Zvezdu...

Dobre partije prepoznao je i selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi koji ga je uvrstio među fudbalere za utakmice protiv Republike Irske, Portugala i Azerbejdžana.

(Sputnik) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave