ZVEZDA OSVOJILA TITULU: Crveno-beli savladali Vojvodinu i 32. put postali prvaci Srbije (VIDEO)

Novosti online

29. 04. 2021. u 18:39 >> 20:53

CRVENA zvezda osvojila je novu 32. titulu prvaka Srbije, pošto je pobedila Vojvodinu sa 1:0.

ЗВЕЗДА ОСВОЈИЛА ТИТУЛУ: Црвено-бели савладали Војводину и 32. пут постали прваци Србије (ВИДЕО)

FOTO: M. Vukadinović

Trijumf i overu trofeja crveno-belima doneo je Siniša Saničanin koji je u 13. minutu zatresao sopstvenu mrežu.

Bila je Zvezda najbolja i u ovoj sezoni i zasluženo došla do nove titule. I na ovom meču klub sa "Marakane" bio je bolji rival za taj jedan gol.

Ovo je timu iz Ljutice Bogdana bila četvrta vezana titula i to nijedna generacija nije uspela.

Imaju izabranici Dejana Stankovića da obore još neke rekorde do kraja sezone. Sa ovim jednim golom, crveno-beli su došli do brojke od 96 pogodaka i jure brojku od 100, što je realno da se desi.

Takođe, Zvezda je ovom pobedom došla do 98 bodova, i probaće da obore ospstveni rekord od 105 bodova. To su neki ciljevi koji će šampion Srbije pokušati da ostvari do kraja sezone.

Što se utakmice tiče mogli su i gosti do gola, pa i da izbegnu poraz, ali u nekim situacijama nisu imali ni sreće.

Nije Zvezda bila ubedljiva kao u nekim prethodnim utakmica, ali sigurno da će domaćinu cilj bio da pobedi i obezbedi novu titulu - što je na kraju i uradila.

Na kraju utakmice kapiten crveno-belih Milan Borjan podigao je pehar, svi igrači su slavili.

 

Sastavi timova:

CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Borjan – Gajić, Milunović, Pankov, Rodić – Petrović, Sanogo - Ben, Nikolić, Ivanić – Falčineli.

VOJVODINA (4-2-3-1): Simić - Bralić, Saničanin, Đurić, Đorđević - Drinčić, Topić - Čović, Zukić, Bojić - Vukadinović.

DRUGO POLUVREME: C. zvezda - Vojvodina 1:0

90+2. MINUT - Mogla je Vojvodina u finišu utakmice da izjednačni, ali nisu uspeli da pronađu put do mreže domaćih.

77. MINUT - Oprobao je udarac i Miljan Vukadinović. Probao je sa nekih 20 metara, dobro je postavljen bio Borjan i lako ukrotio taj pokušaj.

72. MINUT - Očekivalo se da Zvezda krene po još jedan gol od kada je brojčano jača na terenu. Ipak, crveno-beli za sada nisu ozbiljnije zapretili Simiću.

61. MINUT - Preopštar start Đorđa Đurića. Zaustavio je u kontri Veljka Nikolića. Podigao je previsoko nogu i opravdano mu je sudija Danilo Grujić pokazao direktan crveni karton.

 

55. MINUT - Ben je izveo dobar korner, najviši u skoku bio je Milunović, ali udarac visokog defanzivca završio je preko gola.

51. MINUT - Iskoristio je grešku rivala Mirko Ivanić, krenuo u kontru, šutirao je levom nogom, no dobro je reagovao Simić i odbio loptu u korner.

46. MINUT - Počelo je drugo poluvreme na stadionu "Rajko Mitić".

PRVO POLUVREME: C. zvezda - Vojvodina 1:0

45. MINUT - Kraj prvog poluvremena!

44. MINUT - Dobra prilika za goste. Glavom je šutirao Bojić posle centaršuta Đurića, ali je lopta otišla pored gola koji čuva Milan Borjan.

43. MINUT - Pokušao je Falćineli glavom. Centrirao je Gajić, ipak pokušaj Italijana nije bio dovoljno dobar da se ugrozi gol Vojvodine.

31. MINUT - Sjajna akcija Zvezde. Nikolić je uposlio Falćinelija, ovaj doturio do Bena, ali napadač Komorskih Ostrva nije najbolje reagovao, pa nije došlo do promene rezultata.

25. MINUT - Probao je Veljko Nikolić iz slobodnog udarca sa nekih 25 metara. Opasnosti nije bilo za Simića koji je uhvatio živu loptu.

FOTO: M. Vukadinović

23. MINUT - Nema mnogo uzbuđenja od trenutka kada su domaći došli do prednosti. Igra se na polovini Vojvodine, no izabranici Dejana Stankovića ne uspevaju da pronađu rupu u odbrani rivala.

13. MINUT - Crveno-beli su stigli do prednosti! Oštro je centrirao Milan Gajić, a Siniša Saničanin je zatresao sopstvenu mrežu. U nameri da loptu pošalje van terena savladao je Nikolu Simića.

 

9. MINUT - Prvi pokušaj domaćih. Pokušao je Dijego Falćineli udarcem sa nekih 15 minuta, ali je lopta otišla visoko preko gola.

1. MINUT - Gosti su odmah mogli da šokiraju domaće. Dve dobre prilike su propustili, tačnije oba puta je odlično reagovao Milan Borjan.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)