VREME JE ZA FUDBAL: Sudar Tuhela i Zidana i JEDAN DOBAR RAZLOG da ispratite Ligu šampiona!

PROMO

27. 04. 2021. u 17:00

Ovde vas čeka najjači poklon za polufinalne mečeve Lige šampiona

ВРЕМЕ ЈЕ ЗА ФУДБАЛ: Судар Тухела и Зидана и ЈЕДАН ДОБАР РАЗЛОГ да испратите Лигу шампиона!

Promo

Dosta je bilo - prepucavanja oko Superlige, pretnji, tužbi, izjava... Vreme je za fudbal! I to onaj pravi, šampionski!

Situacija je sledeća: Real Madrid nalazi se na velikom udaru javnosti i navijača, sve zbog Superlige, a da stvar bude još gora po njih - Atletiko Madrid je i dalje na čelu LaLige. Trka u prvenstvu Španije se opasno zahuktava, a sve ovo znači samo jedno - Real mora da se "vadi" u Ligi šampiona, gde ga čekaju Čelsi i fenomenalni Tomas Tuhel.

I zato, neka Florentino Perez piše saopštenja, a Zinedin Zidan i "kraljevići" moraju da se fokusiraju na teren. Ono što može da brine Francuza jeste spisak povređenih igrača, pa tako neće moći da računa na kapitena Serhija Ramosa, pa ni na Valverdea, Mendija i Lukasa. Pod upitnikom je i Toni Kros, ali zato Karim Benzema nije, a on je u sjajnoj formi! Malo-malo, pa iščupa Real iz ambisa, a da li je dovoljan i protiv Čelsija - ostaje da vidimo.

Istorija je na strani Madriđana, pošto su slavili u prethodna dva duela protiv londonskog tima, i to sa 3:2 i 3:1, ali...To su neke druge ekipe. Tuhelov Čelsi je jedan sasvim novi Čelsi, a pred njim padaju i Mančester siti i Atletiko Madrid, pa da li iko može da garantuje da neće i Real?

Tek što je došao, Tuhel je već ispisao istoriju, još u martu je postao najuspešniji trener kluba, barem kada je u pitanju start, pošto u svojih prvih 13 utakmica nije upisao nijedan poraz. Sada ima priliku da ode korak dalje i stekne kapitalnu prednost pred revanš na "Stamford Bridžu", a vi imate priliku da se obogatite!

Pitate se kako? Evo o čemu se radi: najbolja kladionica u regionu je rešila da vas časti, specijalno za Ligu šampiona. Pre nego što se smestite i preuzmete daljinski upravljač, savetujemo da kliknete OVDE, preuzmete bonus za sportsko klađenje, u iznosu od 1.500 DINARA, a onda pogledate kompletnu ponudu klađenja OVDE.

Dakle, samo JEDAN KLIK je dovoljan i keš je spreman za vas.

Osim toga, samo dan kasnije čeka nas još jedan spektakularan duel, a u glavnim ulogama su Pari Sen Žermen i Mančester siti.

Glavno pitanje je da li će igrati Kilijan Mbape, ali ako Nejmar bude na nivou, nema razloga za brigu. Pokazao je Brazilac da i dalje poseduje magiju u nogama, iako ga muče povrede, a i neke stvari van terena. Ne može se Parižanima zameriti poraz od Bajerna, ali prosipanje bodova u nacionalnom šampionatu protiv Lila i Nanta svakako da može.

Da li će tako biti u četvrtak i da li će Siti to umeti da kazni – ostaje da vidimo.

Podatak koji bi mogao da interesuje ljubitelje kladonice jeste da je u prethodnom susretu slavio Siti sa 1:0, ali smo isto tako gledali i dva remija. Međutim, davno to beše, ovo je neki novi, atomski fudbal.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (6)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)