FUDBALERI Crvene zvede plasirali su se u finale Kupa Srbije pobedom od 2:1 nad Radnikom iz Surdulice.

Dusan Dzigurski

21.04.2021. 17:11

Koliko je danas samo besmislen fudbal i kod nas i u svetu. U Srbiji sve trofeje trideset godina osvajaju Zvezda i Partizan a u napolju je najbolji onaj tim koji ulozi najvise novca u tim. Kraj price, razlaz, idem ja da pratim karling, mnogo je zanimljiviji sport.

Goran

21.04.2021. 17:12

Ako je Samog pipnuo loptu ,ne vidim VEĆEG OFSAJDA,a ako nije,tj. ako je Milunović strelac,sve je ok. Ali definitivno, uvesti što pre sve moguće VAR sisteme!!!

Pera

21.04.2021. 18:02

Nakon prvog poluvremena Zvezda vodi sa 2:0 ali igra dosadan nogomet sa stalnim razvlačenjem igre i vraćanjem lopte iz 16 m. protivnika do Boprjana pa "Jovo nanovo"! U toj tako uspavanoj i dosadnoj igri prednjače Kanga i Sanogo. Sa ovakvom igrom možda se može da igra sa Realom ili Barcelonom i to kada se čuva rezultat. Ali sa drugorazrednom ekipom na svom stadionu mora da se samo napada i daju golovi. Pa fudbal se igra radi golova a ne egzebicija!

Pera

21.04.2021. 19:13

Hajde Dejane Stankoviću sada i dalje hvali tvoje samoproglašene zvezde koji uz veliku sreću postadoše finalisti kupa. Prvo ti Dejane i svi igrači Zvezde pogledajte ekipu Radnika kako igra jednostavan i efikasan fudbal. Ma milina ih je gledati. Iskreno ne bi bilo nezasluženo da su i pobedili Zvezdu. Zvezda bleda, neefikasna bez trčanja,kombinacija, kontri. Sve se vrti oko Kange i Sanoga koji su glavni usporivači igre. Držiš Dejane na klupi Nikolića i Petrovića a forsiraš Kangu koji baš ništa ne znači na ovakvim utakmicama. Sa ovakvom igrom nema se šta da traži u finalu kupa a niti u sledećim utakmicama prvenstva