I TO SE DEŠAVA U SRPKSOM FUDBALU: Pop i popadija prtetučeni posle utakmice

Novosti online

20. 04. 2021. u 11:27

U SUBOTU je u Kosjeriću došlo do zaista nesvakidašnjeg incidenta nakon jedne fudbalske utakmice, kada je više osoba nasrnulo na golmana i sveštenika Blagoja Gavrilovića iz sela Ražana i njegovu suprugu naočigled male dece.

И ТО СЕ ДЕШАВА У СРПКСОМ ФУДБАЛУ: Поп и попадија пртетучени после утакмице

Foto: Rina

Kako se saznaje, sve se odigralo nakon utakmice na kojoj su igrali Crnokosa i Zableće, dok su se u neposrednoj blizini stadiona nalazila sveštenikova deca starosti tri i šest godina. Mališani su čekali majku koja je svratila u obližnji lokal i trubili, što je razjarilo goste kafane koja se nalazila pored.

- Izašli su i krenuli su ka kolima, a onda su psovali decu pokazujući im genitalije, srednji prst i slične gadosti. Utom je naišao i otac Blagoje, a pristigla je i njegova supruga. Izgledalo je kao da je jedan od gostiju kafane odustao kad je video o čemu se radi i da je u pitanju porodica sveštenika – rekao je za Nova.rs jedan od očevidaca događaja.

Oni su nakon toga razmenili par reči, a očevidac koji nije želeo da otkriva identitet, rekao je da im je sveštenik rekao da nije u redu to što rade, jer se deca nalaze u automobilu. Tada su oni nasrnuli na njega.

- Jedan ga je uhvatio za vrat, držali su ga tako neko vreme dok su mu vređali suprugu pošto im je ona kazala da ga ostave na miru. On je ponavljao da ne želi sukob, a onda je jedan od tih batinaša šutnuo popadiju u grudi – nastavio je očevidac da priča za pomenuti portal.

Jedna žena je nakon toga pozvala pomoć, nakon što je videla da situacija izmiče kontroli. Sveštenika su tada već oborili na zemlju, a sve naočigled maloletne dece. Jedan od učesnika napada je ostavio telefon na mestu tuče, a on je zajedno sa ličnom kartom koja se nalazila u maski predat policiji.

- Nesrećna žena je legla preko njega s namerom da ih nekako zaustavi i da im ne dozvoli da ga udaraju. Bilo je strašno, posebno što su sve gledala deca koja će sasvim sigurno imati traume još dugo – rekao je izvor Nova.rs.

Ubrzo se oglasio predsednik Crnokose iz Kosjerića, gospodin Zoran Antonijević koji je potvrdio da se incident desio, ne navodeći neke dalje detalje i koliko se stiglo sa policijskom istragom.

- Nakon završene utakmice, navijači su sedeli u bašti lokala pored stadiona, prvo su provocirali verbalno, a onda su krenuli da sednu u kola, vratili su se i udarali našeg golman. On je pao samo nekoliko centimetara od ivičnjaka, ne smem ni da zamislim šta bi bilo da je udario u njega. Popadija je bila u blizini, pokušala je da ga odbrani i smiri situaciju, ali i nju su udarili nogom u predelu grudi i to sve pred očima dece – zaključuje Antonijević za Rinu.

(Telegraf/Rina/Nova)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)