SAŠA ZDJELAR PRED KUP: "Nema opuštanja! Odlučuje svaka sekunda"

M. B.

20. 04. 2021. u 10:30

PRVENSTVO je praktično izgubljeno, a kao i u nekoliko prethodnih godina šansa Partizana da sezonu ubaci u folder "korektna" pruža se u Kupu Srbije.

САША ЗДЈЕЛАР ПРЕД КУП: Нема опуштања! Одлучује свака секунда

Foto: Nebojsa Parausic

Pre nešto manje od godinu dana upravo je Vojvodina bila ta koja je u finalu u Nišu oduzela crno-belima i utehu, a sada izabranici Aleksandra Stanojevića upravo preko Novosađana na njihovom terenu sutra od 19.05 žele da se izbore za završnu predstavu u najmasovnijem takmičenju.

- Pred ovakve utakmice se nikada ne iskače pred rudu, niti smo mi ekipa koja je ikada davala pompezne najave. To nije naš stil ni tokom prvenstva, a ni sada. Utakmice u Kupu su uvek posebne jer se igra na ispadanje i u kojoj svaka sekunda odlučuje, što smo videli i u derbiju - smatra vezista kluba iz Humske Saša Zdjelar.

Jasno je da Vojvodina ima mnogo aduta koji bi mogli da zagorčaju život crno-belima, a Zdjelar posebno ističe stratega domaćeg tima Nenada Lalatovića.

- Vojvodina ima dobar tim, trenera koji zna kako da motiviše igrače, a posebno pred meč sa nama. Igrali smo sa njima i u Kupu i u prvenstvu i jedina poruka je da nema opuštanja. Za sve ostalo će teren biti merilo. Vrlo smo svesni ozbiljnosti utakmice, gostujućeg terena i spremamo se ozbiljno, kao i za svaki meč - ističe Zdjelar.

Partizan sutrašnju utakmicu na "Karađorđu" dočekuje bez mnogo kadrovskih problema, pa će tako Stanojević praktično do poslednjeg trenutka morati da sačeka kako bi video da li će Svetozar Marković biti spreman da zaigra.

KUP SRBIJE POLUFINALE

SREDA

C. zvezda - Radnik 17.00
Vojvodina - Partizan 19.05

Finale na programu 25. maja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)