LALATOVIĆA SLOMILA TEMPERATURA: Trener Vojvodine ne vodi ekipu protiv Partizana?

Novosti online

18. 04. 2021. u 09:51

Fudbaleri Vojvodine čuvaju treće mesto na tabeli Superlige i imaju četiri boda više od četvrtoplasiranog Čukaričkog. Oni su u petak savladali Bačku i spremaju se za meč protiv Partizana u polufinalu Kupa Srbije.

ЛАЛАТОВИЋА СЛОМИЛА ТЕМПЕРАТУРА: Тренер Војводине не води екипу против Партизана?

FOTO: FK Vojvodina

Ipak, u Novom Sadu strahuju da li će da budu u najjačem sastavu protiv crno-belih. Protiv Bačke na klupi nije bio trener Nenad Lalatović, a meč je propustio i kapiten Nikola Drinčić. Kako prenosi Sportski žurnal, Lalatović je imao povišenu temperaturu i nije se osećao dobro. Drinčić je dobio infekciju i osećao je bol u grlu.

– Pažljivo pratimo situaciju kod obojice. Lalatovićevo opšte stanje jasno je svedočilo da je za njega bolje da ne putuje u Bačku Palanku, dok je Drinčićev izostanak bio preventivne prirode, pošto ništa nismo želeli da rizikujemo. Videćemo kako će se stvari razvijati u danima koji slede – rekao je Borko Vukosav, šef medicinske službe Vojvodine.

Polufinale Kupa Srbije između Vojvodine i Partizana igra se u sredu od 19:05 u Novom Sadu. Pre toga od 17 sati se Crvena zvezda i Radnik sastaju u prvom polufinalu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!