MIHAJLOVIĆ GA JE JAVNO ISPROZIVAO: Nema ga 14 meseci, tužno je to!

Novosti online

17. 04. 2021. u 15:27

FUDBALERE Bolonje u narednom kolu Serije "A" čeka meč sa Specijom, ali je italijanske novinare više interesovao status trenera Siniše Mihajlovića, o čijem se odlasku na kraju sezone uveliko priča.

МИХАЈЛОВИЋ ГА ЈЕ ЈАВНО ИСПРОЗИВАО: Нема га 14 месеци, тужно је то!

Foto: EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI

Siniša je naglasio da ga interesuje samo pobeda i ništa više, nije imao priliku da govori previše o tom duelu, jer su novinari insistirali na njegovoj budućnosti u klubu i sastanak na kome je bio sa predsednikom kluba, kanadskim biznismenom Đuzepeom "Džoijem" Saputom, koji je uzgred i vlasnik MLS kluba Montreala.

Miha nije imao mnog toga konkretnog da kaže, jer tek treba da sedne i razgovara sa Saputom, kome je između redova prebacio što je duže od godinu dana odsutan iz kluba.

- Nema ga 14 meseci, tako da možemo razgovarati samo kada dođe. Tužno je za sve da ga nema toliko dugo, ali sam siguran da ima dobar razlog za to. U svakom slučaju, bolje ikad, nego nikad - kaže Siniša na temu buućeg razgovra sa prvim čovekom kluba.

Srpski trener smatra, i to otvoreno kaže, da je loše po klub što predsednika nema toliko dugo.

- Predsednik je referetna tačka i kada je odsutan, teže je nositi se sa svim stvarima u klubu - napominje Mihajlović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

GRCI, BIVŠA BRAĆO, OVO VAM NEĆEMO OPROSTITI: Nemanja Matić, besan zbog Kosova, poslao brutalnu poruku lažnim prijateljima